Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.880
Поени од реакции
4.409
Мене искрено не ми е јасно како е можно турнир што е на трева да го префрлат во сала на ТВРДА подлога. Мислам нема логика, турнирот се знае дека е на трева, нема што да се менува подлогата. Бог да чува...
Крајинович ако не го тепа ЦРЕПОВ нека се откаже од тенис одма, бем ли му га наебем.
Имаше меч-топка и ја го чекам за убави пари...... сеа тај-брејк ќе видиме

Член од
23 август 2010
Мислења
39.886
Поени од реакции
116.200
Имаше меч-топка и ја го чекам за убави пари...... сеа тај-брејк ќе видиме
Тепаше некако, али тежок психо е нека иде у пичку матер.

Ок е, Троицки се повреди, ај не може и он да преададе денес. Нишикори веќе ми скрати добивка, бем им стомајки.

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.880
Поени од реакции
4.409
Тепаше некако, али тежок психо е нека иде у пичку матер.

Ок е, Троицки се повреди, ај не може и он да преададе денес. Нишикори веќе ми скрати добивка, бем им стомајки.
хахахахахах ја па го чекам троицки контра хендикеп 4,5

Член од
26 октомври 2008
Мислења
615
Поени од реакции
377
Дали имал некој искуство со онлајн кладење на тенис на bwin?

Член од
23 август 2010
Мислења
39.886
Поени од реакции
116.200
хахахахахах ја па го чекам троицки контра хендикеп 4,5
Ако направи Мареј сега брејк можно е и да те сјебе, нарочито у втор сет ако падне Виктор. Али со по еден брејк во двата сета таман ќе ти е. :D

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Ајде бе Молдеее беее еден ебан гол само

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Македонски бетинг форум уште нема нели ?
Жално...

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Plemeto na germancite i dancite..Kakvi sansi propustija auuuu..Koga ke stignea pred gol nozete im se blokiraa..:mad:

Член од
24 октомври 2014
Мислења
2.803
Поени од реакции
2.446
dajte tenisi za utre, sho vikate za Kerber + cela, Stakovski prv set +, Matkovski/Zimonjich, Pospisil, Bagdatis, Federer, Careno- Busta da tepaat ?

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.880
Поени од реакции
4.409
Крајинович,Рола и Рибарикова.... нека пишат и другите да видиме што мислат...

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.270
Поени од реакции
2.271
Крајинович,Рола и Рибарикова.... нека пишат и другите да видиме што мислат...
После тоа како вчера Томпсон го здроби Илхан, а како Крајинович едвај помина со некој Црепалди, не вреди денес да се игра него. Според мене Миша Зверев е добар тип. Одигра одличен турнир во Штутгарт, има добар сервис, брејк тешко да му направи Земја, плус добро игра на мрежа и треба да победи лесно.

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.880
Поени од реакции
4.409
После тоа како вчера Томпсон го здроби Илхан, а како Крајинович едвај помина со некој Црепалди, не вреди денес да се игра него. Според мене Миша Зверев е добар тип. Одигра одличен турнир во Штутгарт, има добар сервис, брејк тешко да му направи Земја, плус добро игра на мрежа и треба да победи лесно.
Те разбирам ама вчера Томпсон играше на тврда подлога а на трева има играно само 4 пати... е сеа зависи од времево

Член од
17 јуни 2012
Мислења
1.934
Поени од реакции
2.438
Одбојка жени Русија-Србија што е со хендикепот?
Русија да не изгуби со 3 сета е 1.75 моцарт а последните 4 меѓусебни натпревари русинките си тепаат.o_O

Член од
8 јануари 2014
Мислења
2.218
Поени од реакции
2.075
Одбојка жени Русија-Србија што е со хендикепот?
Русија да не изгуби со 3 сета е 1.75 моцарт а последните 4 меѓусебни натпревари русинките си тепаат.o_O
Припази го европскиве игри во Баку... Србија е со фул состав, Русија мислам дека не е комплетна... најдобро батали ги овие, пиши светска лига, во бетсити одлична понуда имаш ;)

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Cabal/ Farah - 1
Kerber - 1
Bopana/Mergea +19.5
Muguruza/Suarez Navaro +19.5

@6

Kajgana Shop