Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Мене искрено не ми е јасно како е можно турнир што е на трева да го префрлат во сала на ТВРДА подлога. Мислам нема логика, турнирот се знае дека е на трева, нема што да се менува подлогата. Бог да чува...
Крајинович ако не го тепа ЦРЕПОВ нека се откаже од тенис одма, бем ли му га наебем.
Имаше меч-топка и ја го чекам за убави пари...... сеа тај-брејк ќе видиме

Имаше меч-топка и ја го чекам за убави пари...... сеа тај-брејк ќе видиме
Тепаше некако, али тежок психо е нека иде у пичку матер.

Ок е, Троицки се повреди, ај не може и он да преададе денес. Нишикори веќе ми скрати добивка, бем им стомајки.

Тепаше некако, али тежок психо е нека иде у пичку матер.

Ок е, Троицки се повреди, ај не може и он да преададе денес. Нишикори веќе ми скрати добивка, бем им стомајки.
хахахахахах ја па го чекам троицки контра хендикеп 4,5

Дали имал некој искуство со онлајн кладење на тенис на bwin?

хахахахахах ја па го чекам троицки контра хендикеп 4,5
Ако направи Мареј сега брејк можно е и да те сјебе, нарочито у втор сет ако падне Виктор. Али со по еден брејк во двата сета таман ќе ти е. :D

Ајде бе Молдеее беее еден ебан гол само

Plemeto na germancite i dancite..Kakvi sansi propustija auuuu..Koga ke stignea pred gol nozete im se blokiraa..:mad:

dajte tenisi za utre, sho vikate za Kerber + cela, Stakovski prv set +, Matkovski/Zimonjich, Pospisil, Bagdatis, Federer, Careno- Busta da tepaat ?

Крајинович,Рола и Рибарикова.... нека пишат и другите да видиме што мислат...

Крајинович,Рола и Рибарикова.... нека пишат и другите да видиме што мислат...

После тоа како вчера Томпсон го здроби Илхан, а како Крајинович едвај помина со некој Црепалди, не вреди денес да се игра него. Според мене Миша Зверев е добар тип. Одигра одличен турнир во Штутгарт, има добар сервис, брејк тешко да му направи Земја, плус добро игра на мрежа и треба да победи лесно.

После тоа како вчера Томпсон го здроби Илхан, а како Крајинович едвај помина со некој Црепалди, не вреди денес да се игра него. Според мене Миша Зверев е добар тип. Одигра одличен турнир во Штутгарт, има добар сервис, брејк тешко да му направи Земја, плус добро игра на мрежа и треба да победи лесно.
Те разбирам ама вчера Томпсон играше на тврда подлога а на трева има играно само 4 пати... е сеа зависи од времево

Одбојка жени Русија-Србија што е со хендикепот?
Русија да не изгуби со 3 сета е 1.75 моцарт а последните 4 меѓусебни натпревари русинките си тепаат.o_O

Одбојка жени Русија-Србија што е со хендикепот?
Русија да не изгуби со 3 сета е 1.75 моцарт а последните 4 меѓусебни натпревари русинките си тепаат.o_O
Припази го европскиве игри во Баку... Србија е со фул состав, Русија мислам дека не е комплетна... најдобро батали ги овие, пиши светска лига, во бетсити одлична понуда имаш ;)

Cabal/ Farah - 1
Kerber - 1
Bopana/Mergea +19.5
Muguruza/Suarez Navaro +19.5

@6

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom