Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.356
Поени од реакции
7.122
могуче је,овај тип вреди барем + да се изигра.........федексот не излгеда како што си беше перфектен,а карлович се чуваше за брзите подлоги влегува одморен да крши топчиња со неговиот рекет.............

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.880
Поени од реакции
4.409
Квалификацииве ќе се играат у сала и на тврда подлога за Нотингем цццццццццццц ради времето

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.880
Поени од реакции
4.409
Член од
23 август 2010
Мислења
39.886
Поени од реакции
116.201
Појма неам така прочитав на една група на фб,а за у сала дека играат сигурно играат... а ја исфорсирав денеска сите машки ќе го јадам со почеток од Павич[DOUBLEPOST=1434804902][/DOUBLEPOST]http://www.lta.org.uk/major-events/aegon-open-nottingham/
еве кај прочитав
Па пишува само индор дека ќе се играат, не пишува дали на тврда или трева. Нема шанси подлога да менуваат, шо ти е, на трева си е.

Член од
8 јануари 2014
Мислења
2.218
Поени од реакции
2.075
Кина-160.5-
Полска-184.5+
Франција-2 хен 11.5-
Турција-160.5-
Словачка- 1
Србија-160.5+

Горе-долу треба да влезат вака :cautious:

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Па пишува само индор дека ќе се играат, не пишува дали на тврда или трева. Нема шанси подлога да менуваат, шо ти е, на трева си е.
Имало случаи каде што турнирот се играл на трева, па потоа заради дождот бил префлен во сала на тврда подлога. Ми се чини дека едно финале така се има одиграно. Можеби беше помеѓу Карлович и Вердаско пред неколку години.

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.270
Поени од реакции
2.271
Броуди е добар, не би играл на Рола. Другите се ок и би ги додал Крајинович и Мареј.
Отиде више :) Го гледав Рола со Атом, добро одигра, затоа најмногу го пишав. А Броуди на трева уште не може да се најде кај е, ако е британец. Крајинович требаше да го додадам го испуштив, а Мареј не го сакам од вчера. Ме турна плуска прв сет за 38 000. И криво ми беше што после победи :)

Член од
23 август 2010
Мислења
39.886
Поени од реакции
116.201
Имало случаи каде што турнирот се играл на трева, па потоа заради дождот бил префлен во сала на тврда подлога. Ми се чини дека едно финале така се има одиграно. Можеби беше помеѓу Карлович и Вердаско пред неколку години.
Mislam deka imaat I tereni na treva vo salite, bas radi vakvite situacii. Nadal prvite dva dena vo Studgart trenirase vo sala na treva zaso vrnese konstantno. E sea za turnirov konkretno ne sum 100% siguren deka terenite se na treva, ali bi me cudelo ako se na tvrda.

@ Ivica, Broady e server, zatoa ti rekov deka ne e za pipanje Rola, ali vekje cim si go izigral neka si tepa. :D

Sent from my Grand X In using Tapatalk

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.880
Поени од реакции
4.409
@Stefan-kobe еве ти глеај каде играат :) ама некои продолжиле на трева некои у сала само Илхан и Крајиновиќ играат у сала...

B

Blade Torch

Гостин
Eте пак заврна во Нотингем . Нека ги префрлат сега овие што почнаа на трева да завршат на тврда :pos:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.886
Поени од реакции
116.201
Мене искрено не ми е јасно како е можно турнир што е на трева да го префрлат во сала на ТВРДА подлога. Мислам нема логика, турнирот се знае дека е на трева, нема што да се менува подлогата. Бог да чува...
Крајинович ако не го тепа ЦРЕПОВ нека се откаже од тенис одма, бем ли му га наебем.

Kajgana Shop

На врв Bottom