Брат од ко знам тебе вака ти се случува исто пред година дена кога јас бев поактивен овде се вакви исти работи коментираше. Не мислиш дека е време да го оставиш кладењето? Барем она интензивното среда-сабота? Јас го направив тоа и за мерак е да ти кажам, ниту губам време со билтени и барање утакмици и игри со саати, ниту знам кој шо играчи има и во каква форма е. Ако има пренос на тв си гледам и тоа е. Не се нервирам повеќе за глупости. Едино имам уплатено за шампион Англија и дали имам 2-3 ливчиња уплатено на 20 ден од август од кога почна сезонава. Препорака не само до тебе туку и до другите да се откажат од ова срање.Поубаво коло у ЛШ не е имало од кога знам за фудбал.
Се, буквално се излезе како што треба. Сите што не фатија, на чело со мене, се гомнари, само тоа имам да кажам.
Барса, Челзи, Реал, Дортмунд, сите ги имав да тепат и 3+, Арсенал 2и Т2, ама ај си реков и ПСЖ ќе ги ставам 2 и Т2, пошто од 1.55 на 1.9 одеше коеф.
На друго Галата гг3+ со Реал 2-2 3+, Атлетико Мадрид 3+ и Арсенал Т2 2+
Сити 2 у прво и 2 у второ, Баерн Минхен, Челзи исто така 2 у прво и 2 у второ, и ај си реков ќе играм бинго уште 1 утакмица ќе ставам ама различен тип, и ја ставив Барса ГОЛ ГОЛ ПРВО!!!!!!!!!
Сити, Рома, Барса, Шалке сите гг3+, ај си реков и Бенфика само гг ќе ги ставам, убав коеф има, 2, макар 1 утакмица од среда ќе имам.
Челзи 1-1 3+, Барса 1-1 3+, Реал 2-2 3+ и ПСЖ 2-2 3+
Челзи, Сити, Рома, Шахтјор, Шалке 1+1 и 1+II, и нормално ПСЖ
Не набројувам повеќе. Ми се плаче (од шо сум глуп) искрено...
вкупната погодена квота ја делиш со квотата на промашената утакмица и ако добиеш квота 29 и над 29 даваат ваучер.У копачка даваат ваучер за 1 промашена ?
kaj e onaj sega da iskomentira za logikata negova juventus da se igra pred arsenal haaha
Може да се уплати утакмицава?Некој да не има инфо за ова утакмица кога ќе се изигра ?
Неспособните во Моцарт уште не ја сметале за одложена, туку му се водела како незапочната...
Другар разликувај национално првенство и ЛШ. Јуве го немам играно во ЛШ од лани кога ме заеба со Копенхаген на гости.kaj e onaj sega da iskomentira za logikata negova juventus da se igra pred arsenal haaha