Кладилница (Генерална дискусија)

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Ае Сан Антонио и да заокружиме еден добар ден :)

Член од
14 август 2012
Мислења
1.707
Поени од реакции
738
2 ливчиња по една промашена.На едно Ливерпил гг3+ на другото Губрентус 2и3+. Сеа 1 месец не уплаќам.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.881
Поени од реакции
6.942
Поубаво коло у ЛШ не е имало од кога знам за фудбал.
Се, буквално се излезе како што треба. Сите што не фатија, на чело со мене, се гомнари, само тоа имам да кажам.

Барса, Челзи, Реал, Дортмунд, сите ги имав да тепат и 3+, Арсенал 2и Т2, ама ај си реков и ПСЖ ќе ги ставам 2 и Т2, пошто од 1.55 на 1.9 одеше коеф.

На друго Галата гг3+ со Реал 2-2 3+, Атлетико Мадрид 3+ и Арсенал Т2 2+

Сити 2 у прво и 2 у второ, Баерн Минхен, Челзи исто така 2 у прво и 2 у второ, и ај си реков ќе играм бинго уште 1 утакмица ќе ставам ама различен тип, и ја ставив Барса ГОЛ ГОЛ ПРВО!!!!!!!!!

Сити, Рома, Барса, Шалке сите гг3+, ај си реков и Бенфика само гг ќе ги ставам, убав коеф има, 2, макар 1 утакмица од среда ќе имам.

Челзи 1-1 3+, Барса 1-1 3+, Реал 2-2 3+ и ПСЖ 2-2 3+

Челзи, Сити, Рома, Шахтјор, Шалке 1+1 и 1+II, и нормално ПСЖ

Не набројувам повеќе. Ми се плаче (од шо сум глуп) искрено...
Брат од ко знам тебе вака ти се случува исто пред година дена кога јас бев поактивен овде се вакви исти работи коментираше. Не мислиш дека е време да го оставиш кладењето? Барем она интензивното среда-сабота? Јас го направив тоа и за мерак е да ти кажам, ниту губам време со билтени и барање утакмици и игри со саати, ниту знам кој шо играчи има и во каква форма е. Ако има пренос на тв си гледам и тоа е. Не се нервирам повеќе за глупости. Едино имам уплатено за шампион Англија и дали имам 2-3 ливчиња уплатено на 20 ден од август од кога почна сезонава. Препорака не само до тебе туку и до другите да се откажат од ова срање.

Ај сега плукајте по мене оти сум бил офтопик на темава :confused:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.729
Поени од реакции
49.232
У копачка даваат ваучер за 1 промашена ?
вкупната погодена квота ја делиш со квотата на промашената утакмица и ако добиеш квота 29 и над 29 даваат ваучер.

вчера ми остана Реал последна... сакав да ја бранам пред да видам какво злоставување им се деси на Ливепул. :icon_mrgr:

денес криминалциве може на ситно на голови да се одиграат колку да се зјапа во нешто :icon_mrgr:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.401
Поени од реакции
113.935
Димитров мислам ќе изгуби денес, вчера едвај стоеше на нозе во третиот сет, само слајсови играше зашто не можеше да трча. Ѕверев е премногу неискусен и затоа не го доби али мислам дека Посписил има огромни шанси за тоа денес. Во прв сет Ѕверев 45% прв сервис имаше а Димитров имаше освоено само 5 поени. :facepalm: И тоа сите на втор сервис на малиов. Играше финале во Стокхолм у неделата и ваљда е преморен. Не верувам во ваква очајна физичка состојба да победи солиден играч како Посписил.

2.55 квота во Копачка.

-x-

punished
Член од
2 март 2013
Мислења
1.191
Поени од реакции
837
Ja rekov Juve ne gi igram vchera pa koj i da me tera, ispagja u pravo bev :D

Ima neshto denes interesno ili da chuvam za vikendov?

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Некој да не има инфо за ова утакмица кога ќе се изигра ?
Неспособните во Моцарт уште не ја сметале за одложена, туку му се водела како незапочната...

Член од
14 декември 2013
Мислења
4.157
Поени од реакции
10.994
Некој да не има инфо за ова утакмица кога ќе се изигра ?
Неспособните во Моцарт уште не ја сметале за одложена, туку му се водела како незапочната...
Може да се уплати утакмицава?

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.169
Поени од реакции
18.196
kaj e onaj sega da iskomentira za logikata negova juventus da se igra pred arsenal haaha
Другар разликувај национално првенство и ЛШ. Јуве го немам играно во ЛШ од лани кога ме заеба со Копенхаген на гости.

Додека во Серија А ако ги броиме минатата и оваа сезона, ако го имам пишано 30 пати, 28 го имам погодено. Сега ти сметај.

Kajgana Shop

На врв Bottom