- Член од
- 29 јуни 2014
- Мислења
- 26.174
- Поени од реакции
- 42.902
BB
Westworld
Westworld
Breaking Bad - единствено што е лошо со серијата се нејзините фанови. Се плашам фрижидер да отворам да не ми скокне некој и од таму: знаеш дека ББ е најдобра серија евер? Како Јеховини сведоци се кога ти тропаат на врата за да зборувате за Исус.
Јас ги хејтав фановите на серијава before it was cool1. Без размислување, Breaking Bad, една од најдобрите серии на сите времиња, но убаво рече Ио, со фан база која дефинитивно прави да не ја сакам ко што ја сакав и да мислам дека не ми се допаднала толку многу колку што навистина ми се допадна. Deep Space Nine, искрено, не се сеќавам дали сум ја гледал, се ми е измешано со Star Trek универзумот. А и не сум некој така голем фан, па и било која друга Star Trek серија да беше, гласот ќе одеше за BB.
Малку оф, ама морав ова.Breaking Bad - единствено што е лошо со серијата се нејзините фанови. Се плашам фрижидер да отворам да не ми скокне некој и од таму: знаеш дека ББ е најдобра серија евер? Како Јеховини сведоци се кога ти тропаат на врата за да зборувате за Исус.
Ти ги гледаш како напорни, јас ги гледам како луѓе со пасија.Малку оф, ама морав ова.
Како некој што гледа веќе завршени серии и напоредно чита мислења во темата за серијата која ја гледам, ќе ти кажам дека по напорни фанови од фановите на LOST нема. Уште кога не ми беше гледана ЛОСТ читам во темата за некоја рандом серија, ЛОСТ ова, ЛОСТ она, крајот на ЛОСТ бла бла.. почнувам друга серија, ја читам темата, пак иста приказна. Досадни како вошки, е толку.
Ама La Casa de Papel има поголема хејт база од фан база. Почнаа да бараат влакна во јајце, па читам ја споредуваат со Касандра и Млади бунтовници.секоја популарна серија има секта зад неа, лост, бб, гот, сеа на ред е каса де папел. Ги мирисам полека како се групираат
Ама ич.
тоа е више лав хејт рилејшншипАма La Casa de Papel има поголема хејт база од фан база. Почнаа да бараат влакна во јајце, па читам ја споредуваат со Касандра и Млади бунтовници.
На форумов можда, но тоа и не чуди, секогаш овде има обратни мислења од глобалата.Ама La Casa de Papel има поголема хејт база од фан база. Почнаа да бараат влакна во јајце, па читам ја споредуваат со Касандра и Млади бунтовници.