- Член од
- 13 април 2008
- Мислења
- 3.998
- Поени од реакции
- 1.086
Нема што да се споредува. Свадбата на Каролина е настан за Македонија.Знаев дека свадбата на Принцот Вилијам и Кејт Мидлтон е премногу клише... кај можат они со Каролинчето )))))
Нема што да се споредува. Свадбата на Каролина е настан за Македонија.Знаев дека свадбата на Принцот Вилијам и Кејт Мидлтон е премногу клише... кај можат они со Каролинчето )))))
Штета немаше пренос, сигурен сум ќе турнеше рекорди....Нема што да се споредува. Свадбата на Каролина е настан за Македонија.
...апсолутно си во право, пак грешка во инфо порталите на Нет, се јавив и ми беше потврдено шо се вели од прва рака дека беше во Стенковец, а не во Петровец како што пишуваат порталите !Браво за постовите, скролерот ми знае
Туку имаш утка кај аеродромите, свадбата беше на Стенковец.
Не сакам да мрчам, ама во еден од претходните постови имаш пишано дека облечена во зелениот фустан си била на свадба (бар јас така разбрав, Извини ако грешам)...апсолутно си во право, пак грешка во инфо порталите на Нет, се јавив и ми беше потврдено шо се вели од прва рака дека беше во Стенковец, а не во Петровец како што пишуваат порталите !
надвор од Скопје во близина на Општината Петровец ( п.с. јас сум во зелениот фустан )
Јас не спиев два дена пред, и уште два дена после свадбата на Каролина.Нема што да се споредува. Свадбата на Каролина е настан за Македонија.
Ма каков настан! Ниту една македонска песна нема на снимките. Каква е таа македонска свадба без тапани и без песната татко и ја дава, село не ја дава?Нема што да се споредува. Свадбата на Каролина е настан за Македонија.
Од кај се врати принцезава ?СПЕКТАКУЛАРНО ВРАЌАЊЕ НА ПРИНЦЕЗАТА