Каролина Гочева

• Креатор на темата Креатор на темата Word$haker
  • Време на започнување Време на започнување
СВАДБАТА НА КАРОЛИНА ГОЧЕВА

02%20-%20Copy%2019.jpg

...конечно ја најде вистинската љубов, Михаил Корубин!!!

25%20-%20Copy%202.jpg

...во холивудски филмски стил, уникатна идеја за свадба во воениот хангар во аеродромот во Петровец,

24%20-%20Copy%203.jpg

15%20-%20Copy%203.jpg

22%20-%20Copy%203.jpg

23%20-%20Copy%205.jpg

10%20-%20Copy%2011.jpg

...Каролина дури си запеа на својата свадба !
...свадба 1
...свадба 2
...свадба 3
...свадба 4
...се извинувам за предолгиот пост, :rolleyes:
но мислам дека тоа го заслужува нашата преставничка на Евровизија која безпрекорно ја престави Македонија во европски рамки, Каролина Гочева !
:oeoeoe:
п.с.
...уморноста на лицето и чудното стомаче мислам дека наговестува догодина друга веселба! :aplauz:
- Браво за македонското девојче - Каролина:bravobe:...и со среќа ! :smirce:

Последно уредено:
Како не те мрзеше бе чупо.
... впивање на општите информации, брзо споделување и наоѓање фотографии е само едно дополнително вежбање на мозочните вијуги, со што се активира креативноста, добрата циркулација и виталноста ! :)
п.с.
јас дури ги „лоцирав“ и екс дечковците на Каролина, но не ги постирав за да не би го намалила дојамот на нејзината свадба пред три дена ;)

Браво за постовите, скролерот ми знае :)
Туку имаш утка кај аеродромите, свадбата беше на Стенковец.

Ај плс и бившите дечковци (со професии и био), па да можеме да заклучиме дали Михаил и бил најдобар избор. :pos:
...според годините и славата Каролина воопшто не ги имала многу, а тоа што си со потсмев расположена не знам која ти е финтата :(

20170922_232311.jpg

...свадбарската торта на Каролина и Михаил!
Свадбава баш елегантно личи, како концерт да е, само тортава случајно не е роденденска торта за Ања Ветерова (Annia)?:D

Свадбава баш елегантно личи, како концерт да е, само тортава случајно не е роденденска торта за Ања Ветерова (Annia)?:D
...точно ! во право си апсолутно, иако не сум крива што има грешки на Нет и јас во знаес и многу постирани фотографии за Кролина не ја забележав грешката :(

12021-1506544028-001da9cb1033e60233d9f3dbc3aaa906.png

Последно уредено:
Дијаманте е сеуште како потресена од импресии од свадбата на македонското девојче, затоа се нема јавено сеуште на темава да пише.

Никогаш не научив што е тоа золва, јатрва, не ни планирам.
...ќути, исто и јас, а кога ќе спомнат баџанак, шура, све мислам дека се музички групи во семејсвото :несвест:[DOUBLEPOST=1506616895][/DOUBLEPOST]
Wait what цел живот мислев дека биџонс и дијаманте се исти профил :гик:
...цел живот си мислел? јас сум регистрирана 7 сеп 2016, е де колку ти е животот жити се :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom