Како заведувате/ве заведуваат?

С

Сатори

Гостин
~*~

Кога бев помлада, имав некој тинг со погледот, не дека сега немам ... но ако навистина ми е до тоа некој да го заведам, затоа што навистина ми се допаѓа, деколте.Сите до сега паднале.:ahhh:

А мене да ме заведе ... не сакам да ме заведуваат, сакам да заведувам.
 

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Премногу ми е неприродно да седнам до некоја девојка,и да почнам да ја заведувам на било каков начин.Не би бил јас.Најчесто зборуам,зборуам...и ако и се свига муабетот,арно,ако не,ке стане и ке си отиде...:kesa:
 

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Не заведувам и не ме заведуваат:crybaby:
 

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Во повеќето случаи јас сум била таа која шармира, а сум оставала да ме заведат.

Како заведувам појма немам, не сум прашала, а ме заведуваат со поглед, дискретен допир по колено, шепкање на увце...ова го дозволувам само ако има хемија меѓу мене и типот, да се разбереме.:)
 
Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.701
Поени од реакции
13.357
Навистина не знам како. С`е зависи ако таа го сфати тоа како заведување. Само искрен муабет водам. Можеби по некој комлимент ама само толку.
 
Член од
23 јануари 2008
Мислења
24
Поени од реакции
0
Paaa so znam jas kako zaveduvam,nemam zabelezano,se e do momentot:) A kako me zaveduvaat?Pa,galenje,pogled,zborovi....(samo ako mi se sviga dozvoluvam;) )
 
Член од
29 ноември 2007
Мислења
1.149
Поени од реакции
38
Не се труам да заведувам.Секогаш сум со најнормално однесување,мада ми имаат кажано дека имам некои природни заведувања(став,насмевка...).А и да се труди некој да ме заведе не приметувам.Е сега ако е упорен и ми симнува ѕвезди тогаш може и да ме изнервира.
 
Член од
23 јануари 2008
Мислења
24
Поени од реакции
0
Eeeej kolku cuden stav:S Nemam sretnato do sea vakov karakter,interesno zimi se.Da te iznervira nekoj so se obiduva da te zavede?ZAKON :pipi:
 

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Мене... Кој како сака. Која е реакцијата, зависи. Може да ми се прави највечи фраер у маало, или до толку да врти одоколу па ништо да не разберам, да си дава преголема дозвола, или да е фин и културен, или да му летаат рацете... Свашта ми се случило. :pipi:

Што се однесува до мене, не заведувам, ама затоа однесувањето ми е не ретко сфатено како такво. Па на крајот од вечерта за која мислам дека поминала убаво, добивам ладен туш како "што глумиш лудило сега?". :icon_conf
 
U

UnholY

Гостин
Немам некои посебни текники на заведување.....едноставно почесто воспоставувам контакт со личноста и така со текот на времето се си доаѓа спонтано....
 

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
никогаш не сум имала некоја стратегија за заведување..едноставно своја сум..искрена..таква весела каква што сум..и сакам да биде се во најдобар ред..лугето поблиските што ме знаат..викаат дека мн сум знаела да заведувам..а јас искрено им се чудам затоа што немам некој посебен начин како што кажав..се е до карактерот на личноста..а да ме заведуваат..па да сакам..секој тоа го посакува..најчесто сакам да ме заведуваат со некои романтични гестови или било што кое е поврзано со романтиката:pipi:
 
Член од
13 август 2007
Мислења
672
Поени од реакции
19
кога сум јас во напад, а тоа е мнооогу е ретко ( бидејќи најчесто направам, тој шо ми се свиѓа сам да дојди прв до мене :)), очите, гестикулација и говорот, значи интонацијата.. а кога некој сам гледа нешто во мене, ваљда смислата за хумор, искреноста 100%, комуникативноста, запозната во скоро сите сфери на животот... изгледот е спореден кој има големо влијание нормално
:pipi:

едит: ме заведува, значи ме привлекува мнооогу Мистер “џентлмен“, смисла за хумор, интелигенција, амбиција, искреност и храборст...
од изгледот, прво насмевката, потоа задникот и абдоменот :) (така по во очи што ми паѓа, а инаку све забележувам :pipi: )
 

Kajgana Shop

На врв Bottom