Каков фотоапарат имате?

S

Sweet666

Гостин

Panasonic DMC-FS20
Али некако подесувањата слабо ми одат :nesum: ако се разбира некој околу него или како и да е радо би примил совет:smir:
Едно детално разгледување на менито и пробување на опциите ќе ти помогне најдобро :smir:

А ако има мануелни подесување и сакаш да знаеше нешто повеќе за нив (бленда, брзина на затварач), слободно прашај.

Член од
6 септември 2007
Мислења
190
Поени од реакции
49

Panasonic DMC-FS20
Али некако подесувањата слабо ми одат :nesum: ако се разбира некој околу него или како и да е радо би примил совет:smir:
Пред се со здравје да се служиш и добри фотки да сликаш,а ако сакаш еве подетално за него http://www.steves-digicams.com/2008_reviews/panasonic_fs20.html ,но ако имаш нешто конкретно што не ти е јасно да подесиш прашај ќе ти кажам.

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Cannon Ixus 60. Повеќе од задоволен :)

S

stereo m'c

Гостин
пред некое време си земав [FONT=arial,sans-serif][SIZE=-1]Fuji FinePix S9100 [/SIZE][/FONT][FONT=arial,sans-serif][SIZE=-1]со 9 мега пикслели[/SIZE][/FONT] и уште многу функции кој ги немам усте научено:kesa:,а изгледа вака...

добар апарат нема што дај ако можес прати некоја слика да видиме..позз

Член од
4 февруари 2007
Мислења
328
Поени од реакции
8
пред недела дена си купив Panasonic Lumix FZ-8 и сум суперзадоволен :)

зедов сребрен по што немаше црн

честа

Спор
Член од
25 септември 2008
Мислења
1.317
Поени од реакции
1.033
KodakC7137MP.jpg
Апаратче со основни функции, просечно задоволен сум:pipi:

MIKI1

Поставувач на неодговорени прашања.
Член од
10 јануари 2008
Мислења
20.396
Поени од реакции
3.398
Конечно, горд сопственик на Fujifilm S1000. :)

После толку време. :)

И? Колку му траат батериите? И тој ли има дури 4 батерии? Држат „вода„? Каков е шумот при фотографирање со блицот?

Член од
28 април 2007
Мислења
478
Поени од реакции
15
Sony DSC W-120 Го земав летоска. Задоволен сум многу има топ функции, братучед ми праеше бекраундс јаки му испаднаа :)

Kajgana Shop

На врв Bottom