Каков фотоапарат имате?

Македонцки

мадрфакр
Член од
23 ноември 2007
Мислења
4.281
Поени од реакции
635

...поголем од кифла а помал од југо, го збира секаде, не смета при качување или пешачење, неприметлив во музеи, канцеларии и други рестриктривни простории.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
1.433
Поени од реакции
341
еве ваков.... некогаш ми забушава со квалитет....

S

Sweet666

Гостин
Оо види види , ова е веќе нешто .
Со здравје да си го користиш, еден куп добри фотки , и ајде чекам по нешто на девиант :smir:

Фала, фала да си купиш поубав :)

Ете веќе има нешто на дев. али ќе има повеќе и боље =]

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Пошто бев добар ова година си се почастив со Canon 450D ( (XSi) со 18-55 IS плус некои ситнурии (трипод, торбица, широкоаголен и телефото додаток....) Денес стигна и веќе 3 пати одев по голема нужда од узбуѓење.

S

Sweet666

Гостин
Пошто бев добар ова година си се почастив со Canon 450D ( (XSi) со 18-55 IS плус некои ситнурии (трипод, торбица, широкоаголен и телефото додаток....) Денес стигна и веќе 3 пати одев по голема нужда од узбуѓење.

Честитки, добар избор си направил! И јас се мислев за него, али се решив за 30д.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Мојата желба беше Fuji S5 Pro али финансиски недостижна па пошто ни половен не можев да си приуштам си се свртев на Канон. Инаку и јас го гледав 30д али некако не видов толку разлики помеѓу него и 450 за да оправдам екстра пари што би ги дал за него.

Уште чекам да ми стигни блиц, се одлучив (зарад цена) за Nissin 466.

Член од
4 април 2008
Мислења
9
Поени од реакции
0
Вака сега, јас имам едно старооо Canon-че А70 и имам еден проблем, ако некој е поупатен ке го молам да ми помогне, не можам да ги гледам видеата што сум ги снимала, а немам ни инсталационо цд за него.се обидов да симнам драјвери за него од официјалната страна на Канон ама не ми се симнуваат (може дека xp-то не ми е лиценцирано а тоа беше нагласено таму), пробав и од друга страна ама кога ке ги инсталрам ми вади некоја грешка......кој имал искуство нека ми каже ве молам, или нека даде драјвери,пач...или тоа што треба :toe:зашто појма немам што треба.:salut:

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
инсталирај Quick Time ИЛИ Спушти K-lite кодеци (најнова верзија побарај на интернет бесплатна е) и инсталирај ги. При инсталација на кодеците оди само Next (Не штиклирај или оштиклирај било што)

http://forum.kajgana.com/showthread.php?p=2081329#post2081329

Sacansi*

Oh, crystal ball!
Член од
4 април 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
68
Fujifilm FinePix J10, купив вчера. Што мислите за апаратов? (Почетник сум :))

Kajgana Shop

На врв Bottom