Srcee
Unforgettable
- Член од
- 29 април 2008
- Мислења
- 5.275
- Поени од реакции
- 3.496
Аха, јас живеам во планина па не знам дали е поубаво да се бањаш или да одиш во аквапарк.Значи имаш од Т.А. Сафари (таа ти е Струмичка агенција) секоја недела наутро поаѓаат за Паралија, се бањате и вечер се враќате. Цената е 600 денари. И тоа ти е уште подобро од Аквапарк.
Ќе идам на пливање 10 дена, не ми треба плус еден. Ми треба тоа што прашав погоре, а не ти да ми солиш памет за нешто десетто.
--- надополнето: Jun 25, 2011 12:22 PM ---
Сврти неколку страни поназад на темава, на некој друг му се имаше десено истово.Вака сеа, на наградна игра на фејсбук добив утешна награда бесплатен апартман за во Ипсос Крф преку агенцијата Јупитер ... за 6 дена... можам да земам со мене до 6 луѓе и за нив е исто смештајот бесплатен, а сликите од апартманите што ги видов се стварно топ... е сеа, треба да платам 147 евра, а во тие ми се вклучени: превозот, туристичка такса, пријава, патничко осигурање и Јупитер алка во која ќе ми бидат вклучени гратис влезници за дискотеки и други забави за секој ден, гратис пијачка секој ден у нивниот бар, бесплатен превоз со програма до некои топ плажи, прошетка низ градот Крф и попусти за маркети, таверни и сл. како и попусти за во аквапарк, грчка вечер и крстарење со журка...
Мене ова некако ми изгледа нереално за тие пари да добиеш толку многу.. па ај ве молам ваше мислење...