Бил сам на Ораното Поле /му викаме така/ не е лошо, само че убавите плажи са на острова срешту него - Амулиани.Дали некој од тука има бидено во Уранополис во Грција?
Околните хотели?
Читам коментари на TripAdvisor, какви се контрадикторни
Еден, празен бил базенот, друг што бил 10 дена после него - супер беше базенот.
Некој - храната е многу еднообразна, друг - храната беше супер.
Конкретно во Akti Ouranoupolis да не бил некој?
Оранополис ти е последното достапно место за туризам на почетокот на третиот крак т.е. последно место пред Света Гора. Јас лично не сум бил, но имам слушано муабети од мои блиски дека местото не било нешто посебно.Дали некој од тука има бидено во Уранополис во Грција?
Околните хотели?
Читам коментари на TripAdvisor, какви се контрадикторни
Еден, празен бил базенот, друг што бил 10 дена после него - супер беше базенот.
Некој - храната е многу еднообразна, друг - храната беше супер.
Конкретно во Akti Ouranoupolis да не бил некој?
Бил сам на Ораното Поле /му викаме така/ не е лошо, само че убавите плажи са на острова срешту него - Амулиани.
Фала ви и на двајцата за одговоритеОранополис ти е последното достапно место за туризам на почетокот на третиот крак т.е. последно место пред Света Гора. Јас лично не сум бил, но имам слушано муабети од мои блиски дека местото не било нешто посебно.
Моја препорака ти е, ако веќе си загреан за Халкидите, да си одиш на вториот крак и тоа во Сарти. Местото е феноменално. Типично е онака грчки, значи нема див ноќен живот со откачени журки, но има 2 ноќни барови во кои се наоѓаат симпатични маџарки, чехињи, германки .. Има и убави таверни за оние кои по мераклии за седенки. Плажата во Сарти, и тоа градската во 2004та беше рангирана на 3. место по чистота во Европа. Плажата уште се држи. Плус тоа доколку одите со кола (а и да не сте, има рент а кар) обавезно посетете ги околните плажички и заливчиња кои се наоѓаат на 10ина км. околу Сарти. Права убавина се.
Ако веќе сте цврсто решени за Оранополис, моја препорака ти е барем на 1 ден да го посетите островот Амолијани, како што спомна и еден член погоре. Островчето е супер ..
No one? :SНекој да не има некакво искуство со flyturizam па да ме советува дали да уплаќам или да не уплаќам аранжман преку нив. Во план ми е Кушадаси летово. Претходно имав еден друг план за 14 дена северна Италија, јужна Франција и Љорет де Мар заедно си излет во Барселона при што одбрав и хотел и се преку Нехар ама ете, искрсна некоја работа, па некоја наредна прилика.
Брат се убаво ама да не ти е грешка математиката?Пааа Сончев Брег (Бугарија) по трети пат ,овој пат подолг престој. Проверена комбинација ,башка дупло поевтина од Грчка..
Не зборев дупло поевтина конкретно за Сместување, јас сум блиску центарот на Сончев Брег и да во право си не е баш дупло поевтино од Грчка за смештај, но во постот требаше да бидам малце поспецифичен. Зборам за трошоците како што се : Храна, Алкохол, Влезови во Дискотеки и разни други добра. Пример пиво во клуб во Закинтос ти е мегу 4 и 6 евра тука е 4 лева што е дупло поевтино ,а смештајот на Сончев брег во хотел со 4 ѕвезди е мегу 14 и 25 евра , можеби не е дупло поевтино но, Кажано маалски : Со 400 евра за трошење во Сончев си без никакви грижи а во Грчка си стискавац :p (зависи од тоа кој колку внесува во неговиот систем )Брат се убаво ама да не ти е грешка математиката?
Лани бев за Слнчев Брег страшна работа за млади кои сакаат да се ижуркат и да запознаат некои русинки или украинки,има страшни журки хотели казина се најубаво,ама дека е дупла поевтино од грчка тоа да не ве лажат освен ако си сместен во Несебар (блиску до Слнчев Брег) таму е поевтино и од тука ама не е таму шемата иако е многу блиску
Најверојатно и оваа година ќе се оди таму освен ако не излезе некоја нова шема... а и Грција вреди да се посети онака да се одморам од Слнчев Брег