Нема, дестинацијата е перфектна поготово ако си отворен за нови култури, беше еден колега од работа. Јас планирам за Рио да одам за година две, само нормално да се заштеди, не е фората да отидеш таму и да јадеш улични цвеќињаkoga ke se vratime o zadovoltvo ke gi podelam vpacatocite. Se andevam deka rative sto treba da gi otplakam nema da mi go pmatat raspolozenieto
Како помина?vo noemvri nema uragani
Ја не сум бил. Луѓе што живеат таму ми рекоа, у лето - не. Септеври, октомври, ноември, најбоље.ај некој коментари во врска со летување во Малта ? поз
a zosto vo leto ne ?Ја не сум бил. Луѓе што живеат таму ми рекоа, у лето - не. Септеври, октомври, ноември, најбоље.
многу гужваa zosto vo leto ne ?
a so ceni kako e ? vo market / restoran ? za smestuvanje ?многу гужва
високи температури
Не прашував подробно.a so ceni kako e ? vo market / restoran ? za smestuvanje ?
ok ,thanksНе прашував подробно.
Знам дека вода за пиење нема на островот, освен да се купува во шише.
Прекрасно место една од најубавите држави кај што имам идено, не е баш жешко, и овде е жешко, и сега да одиш нема да зажалиш!! Таму што ми се допаѓа е архитектура,клима, ма нема што не е убаво таму, евтино е (тоа малку кај секого различно е), кога би идела никогаш не би зажалила...!![DOUBLEPOST=1519680235][/DOUBLEPOST]Инаку многу сакам да одам на Филипините, гледав многу видеа а и ми имаат кажувано дека е многу убаво, за тоа си резервирав карта со девојчето и ќе одиме во Септември.... Путангинаај некој коментари во врска со летување во Малта ? поз