Каде ова лето? - прашања и предлози за туристички дестинации

Член од
26 март 2011
Мислења
659
Поени од реакции
667
Ако веќе идеш за Шпанија, јас би ти препорачал да ја ја посетиш Марбеља во Малага. На подобро место, никогаш не сум бил. Веруј нема да зажалиш. Цените ти се отприлика како во Мајорка, али све друго во Марбеља ти е in another level:D.

Инаку, Турција се надевам.
Ќе ја земам во предвид, ти благодарам на предлог ;) Kaко се плажите таму?

thisisnoizy

Good things take time
Член од
29 јули 2010
Мислења
2.011
Поени од реакции
2.043
Ќе ја земам во предвид, ти благодарам на предлог ;) Kaко се плажите таму?
Добри се. Јас бев на 10 минути до плажата во хотел Roca Negra. Луди забави паѓаа, VIP resort сегде. Ако идеш за плажа веројатно Мајорка ти е подобра опција. Имав шанса да го видам играчот на Челзи, Рајан Бертран.

Каде и да заминеш, убав провод.

Член од
3 април 2013
Мислења
4
Поени од реакции
0
Да ве прашам..дали има некој патувано и добиено гратис 6 ноќевања во Крф преку Јупитер агенцијата? И дали се коректни како агенција..зошто прочитав многу позитивни ама и негативни критики, па би сакала некој што го искусил тоа да ми каже? Фала однапред !

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Некој да ми ги каже така подетално цените за Паралија или Неи Пори?

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Имаш цела тема за Неи пори со цени и друго. Кој период планираш да одиш?
Оф не сум ја видела. Крај на јуни (28-30 јуни), почеток на јули. Десетина дена. Двајца сме.

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Оф не сум ја видела. Крај на јуни (28-30 јуни), почеток на јули. Десетина дена. Двајца сме.
Идеален период за вистински одмор. Местото е створено за одмор. Дискотеки и ноќен живот нема, освен кафичи и таверни. Прочитај во темата имам се објаснето ако ти треба нешто прашај. Одите сопствена режија или агенциски? Цените за сопствена режија ти се пониски - 25 евра студио со клима, интернет на 20 метри од плажа.

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Идеален период за вистински одмор. Местото е створено за одмор. Дискотеки и ноќен живот нема, освен кафичи и таверни. Прочитај во темата имам се објаснето ако ти треба нешто прашај. Одите сопствена режија или агенциски? Цените за сопствена режија ти се пониски - 25 евра студио со клима, интернет на 20 метри од плажа.
Па во сопствена режија. А превозот до таму како иде? Пошто ако нема превоз освен преку агенција, ќе треба да идеме со агенција.
А кај е поубаво, Неи Пори или Паралија?

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.270
Поени од реакции
2.271
Па во сопствена режија. А превозот до таму како иде? Пошто ако нема превоз освен преку агенција, ќе треба да идеме со агенција.
А кај е поубаво, Неи Пори или Паралија?
Неи Пори дефинитивно. И вода и плажа и се. У Паралија врие српски и македонски тинејџери, нешто налик на Бугарија е. Неи Пори без мислење.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.991
Поени од реакции
51.133
Еден другар го глеал тој клипот од Одеса, Украина, со пичките таму на журки ова она. се напалил јадниот па ми се беси на врат сеа дека морало да се иде. Јас му викам дека мора да е скапо таму и дека без 700 евра нема шанси да се истера тоа, он све ми измислува некои извори според кои било багатела.
Прашањето ми е, бил ли некој воопшто, знаете ли со колку пари се тера тој одмор и слично ...

Член од
18 февруари 2012
Мислења
1.273
Поени од реакции
930
Еден другар го глеал тој клипот од Одеса, Украина, со пичките таму на журки ова она. се напалил јадниот па ми се беси на врат сеа дека морало да се иде. Јас му викам дека мора да е скапо таму и дека без 700 евра нема шанси да се истера тоа, он све ми измислува некои извори според кои било багатела.
Прашањето ми е, бил ли некој воопшто, знаете ли со колку пари се тера тој одмор и слично ...
пички има,и журки има ,ама има и локални мафијаши, како бугарија пред 7-8 години има голема веројатност да ви тепат да ви биде украден автомобил, за спиење не сум плаќал но не беше скапо,со јазикот не мислам дека ќе имате проблем во Одеската област живеат околу 200 000 Бугари,повеќе не можам да ти кажам сум бил само за два дена!

• Војник •

БОРБА ТЕ ЧЕКА!
Член од
6 април 2011
Мислења
457
Поени од реакции
1.263
Kade potocno se naoga?
Азот (или Азотија) е етно-географска област што се наоѓа во централниот дел на Македонија. Денес целата област Азот е во составот на општината Чашка односно во нејзиниот западен дел.

Азот

Има поише слики во темата „Област - Азот“. Еве линк :)

http://forum.kajgana.com/threads/Област-Азот.62367/

A

andrea85

Гостин
Би сакала црна гора. ес сега може ли некој да ми предложи о д сопствено искуство некоја вила/апартман бо близина на плажа ЈАЗ? Или некое бваше позитивно искуство со сместување црна гора ама сопствена режија

Kajgana Shop

На врв Bottom