Каде ова лето? - прашања и предлози за туристички дестинации

• Креатор на темата Креатор на темата kapadaster
  • Време на започнување Време на започнување
Ако веќе идеш за Шпанија, јас би ти препорачал да ја ја посетиш Марбеља во Малага. На подобро место, никогаш не сум бил. Веруј нема да зажалиш. Цените ти се отприлика како во Мајорка, али све друго во Марбеља ти е in another level:D.

Инаку, Турција се надевам.

Ќе ја земам во предвид, ти благодарам на предлог ;) Kaко се плажите таму?

Ќе ја земам во предвид, ти благодарам на предлог ;) Kaко се плажите таму?

Добри се. Јас бев на 10 минути до плажата во хотел Roca Negra. Луди забави паѓаа, VIP resort сегде. Ако идеш за плажа веројатно Мајорка ти е подобра опција. Имав шанса да го видам играчот на Челзи, Рајан Бертран.

Каде и да заминеш, убав провод.

Во план ми е lloret de mar со добра екипа.

Да ве прашам..дали има некој патувано и добиено гратис 6 ноќевања во Крф преку Јупитер агенцијата? И дали се коректни како агенција..зошто прочитав многу позитивни ама и негативни критики, па би сакала некој што го искусил тоа да ми каже? Фала однапред !

Некој да ми ги каже така подетално цените за Паралија или Неи Пори?

Оф не сум ја видела. Крај на јуни (28-30 јуни), почеток на јули. Десетина дена. Двајца сме.
Идеален период за вистински одмор. Местото е створено за одмор. Дискотеки и ноќен живот нема, освен кафичи и таверни. Прочитај во темата имам се објаснето ако ти треба нешто прашај. Одите сопствена режија или агенциски? Цените за сопствена режија ти се пониски - 25 евра студио со клима, интернет на 20 метри од плажа.

Идеален период за вистински одмор. Местото е створено за одмор. Дискотеки и ноќен живот нема, освен кафичи и таверни. Прочитај во темата имам се објаснето ако ти треба нешто прашај. Одите сопствена режија или агенциски? Цените за сопствена режија ти се пониски - 25 евра студио со клима, интернет на 20 метри од плажа.

Па во сопствена режија. А превозот до таму како иде? Пошто ако нема превоз освен преку агенција, ќе треба да идеме со агенција.
А кај е поубаво, Неи Пори или Паралија?

Па во сопствена режија. А превозот до таму како иде? Пошто ако нема превоз освен преку агенција, ќе треба да идеме со агенција.
А кај е поубаво, Неи Пори или Паралија?

Неи Пори дефинитивно. И вода и плажа и се. У Паралија врие српски и македонски тинејџери, нешто налик на Бугарија е. Неи Пори без мислење.

Еден другар го глеал тој клипот од Одеса, Украина, со пичките таму на журки ова она. се напалил јадниот па ми се беси на врат сеа дека морало да се иде. Јас му викам дека мора да е скапо таму и дека без 700 евра нема шанси да се истера тоа, он све ми измислува некои извори според кои било багатела.
Прашањето ми е, бил ли некој воопшто, знаете ли со колку пари се тера тој одмор и слично ...

Еден другар го глеал тој клипот од Одеса, Украина, со пичките таму на журки ова она. се напалил јадниот па ми се беси на врат сеа дека морало да се иде. Јас му викам дека мора да е скапо таму и дека без 700 евра нема шанси да се истера тоа, он све ми измислува некои извори според кои било багатела.
Прашањето ми е, бил ли некој воопшто, знаете ли со колку пари се тера тој одмор и слично ...
пички има,и журки има ,ама има и локални мафијаши, како бугарија пред 7-8 години има голема веројатност да ви тепат да ви биде украден автомобил, за спиење не сум плаќал но не беше скапо,со јазикот не мислам дека ќе имате проблем во Одеската област живеат околу 200 000 Бугари,повеќе не можам да ти кажам сум бил само за два дена!

Ова лето ќе се оди за Македонија, поточно во Азот.

1acrd3p8zf1.jpg

3qd1ko89yeb.jpg

papradiste4l7nox6ue4a.jpg
Kade potocno se naoga?

Kade potocno se naoga?

Азот (или Азотија) е етно-географска област што се наоѓа во централниот дел на Македонија. Денес целата област Азот е во составот на општината Чашка односно во нејзиниот западен дел.

Азот

300px-Azot_in_Macedonia.png

Има поише слики во темата „Област - Азот“. Еве линк :)

http://forum.kajgana.com/threads/Област-Азот.62367/

Би сакала црна гора. ес сега може ли некој да ми предложи о д сопствено искуство некоја вила/апартман бо близина на плажа ЈАЗ? Или некое бваше позитивно искуство со сместување црна гора ама сопствена режија

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom