Дај човече од Санторини да тркнеш на Неа Потидеа наредна година И ја не го препорачувам премирно место а ништо спектакуларно, имаш триста поубави мали места со преубава вода. Вториот крак е најубав, ако одиш да истражуваш имаш преубави места.Инаку претходната година бев Санторини, немате претстава колку добро си поминав навистина многу беше убаво. Само погледот чинеше "милион долари" , а за храната и за морето да не зборуваме.
Дај кажи подетално какви се плажите, имам некаде читано дека нема кој знае какви плажи,дека се со црн песок вулкански и карпести, подели импресии, стави некоја слика од Санторини. Има интересна понуда од 300 евра превоз, смештај и доручек што ми се гледа прифатливо, но искрено не знам што да очекувам, и иако е вбројуван во топ 10 најромантични дестинации искрено не знам дали вреди да се оди, па дај кажи што мислиш ти дали се исплати за тие пари. Хотелот го гледав на нет и е ОК со 3 * сосема солиден.Јас оваа година планирам Неа Потидеа(на првиот крак), се одлучив за тука бидејки ми го препорачаа не било нешто со журки и кафичи... Имало многу големи приватни вили, знаете како место за одмор на богатите од Солун.
Инаку претходната година бев Санторини, немате претстава колку добро си поминав навистина многу беше убаво. Само погледот чинеше "милион долари" , а за храната и за морето да не зборуваме.
Истата понуда од дипломатик ја имаш за 299 евраНе е лоша понудата
Od 299 e pa nagore se cenite. Vidi vo tabelata 299 e za treto lice. isti se cenite kako vo AtlanticДај кажи подетално какви се плажите, имам некаде читано дека нема кој знае какви плажи,дека се со црн песок вулкански и карпести, подели импресии, стави некоја слика од Санторини. Има интересна понуда од 300 евра превоз, смештај и доручек што ми се гледа прифатливо, но искрено не знам што да очекувам, и иако е вбројуван во топ 10 најромантични дестинации искрено не знам дали вреди да се оди, па дај кажи што мислиш ти дали се исплати за тие пари. Хотелот го гледав на нет и е ОК со 3 * сосема солиден.
Еве ја понудата ако некој е заинтересиран
http://oskartravel.com.mk/p-santorini-8000277
--- надополнето: 7 мај 2013 во 17:12 ---
Истата понуда од дипломатик ја имаш за 299 евра
Ок можеби јас им ја видов само насловната страна на фб, цена за турата 299 евра не сум ја разгледала подетално.Od 299 e pa nagore se cenite. Vidi vo tabelata 299 e za treto lice. isti se cenite kako vo Atlantic
Јас кога бев имаше толку гужва што одвај се наоѓаше место на плажата... Е сега зависи во кој период ке одиш. Плажите се такви какви што се, има некој што се добри некој не. Водата беше супер чиста. Јас се изнапрошетав по продавници(има многу интересни), ваму купи она овде купи ова и така. Местото е доста карпесто а исто така и некои плажи.Дај кажи подетално какви се плажите, имам некаде читано дека нема кој знае какви плажи,дека се со црн песок вулкански и карпести, подели импресии, стави некоја слика од Санторини. Има интересна понуда од 300 евра превоз, смештај и доручек што ми се гледа прифатливо, но искрено не знам што да очекувам, и иако е вбројуван во топ 10 најромантични дестинации искрено не знам дали вреди да се оди, па дај кажи што мислиш ти дали се исплати за тие пари. Хотелот го гледав на нет и е ОК со 3 * сосема солиден.
Еве ја понудата ако некој е заинтересиран
http://oskartravel.com.mk/p-santorini-8000277
--- надополнето: 7 мај 2013 во 17:12 ---
Истата понуда од дипломатик ја имаш за 299 евра
Лани бев со сопствено возило, сместен бев во вила на северниот брег од островот што ја најдов на Booking.comШто да се посети на крф? Интересни места, плажи ...
Дали е паметно да се земе rent a car, како им се движат цените во почетокот на Јуни?