Тогаш најубаво да појдеш до подрачниот ФЗОМ и да си прашаш дали е готова, и зошто ти пишува дека немаш поднесено.
А таму ред до олимписки,Мислев дека знае некој што се дешава сигурно не сум единствен!
Сепак Фала на одговорот.
Тогаш најубаво да појдеш до подрачниот ФЗОМ и да си прашаш дали е готова, и зошто ти пишува дека немаш поднесено.
A уплатницата ја чуваш ли?Не знаев каде да го поставам прашањево па тука се надевам дека ќе добијам одговор.
Барањата што ги дававме за ЕКЗ јас имам дадено уште пред 6 месеци и уште нема одговор што се случува што да правам знае некој, има слично искуство
A уплатницата ја чуваш ли?
Ако ја чуваш оди во ФЗО на шалтер и прашај дали е готова. Може да ти е изработена, а може и сеуште да не е готова.
Па со што ќе докажеш дека си уплатил за ЕЗК?А ако не ја чувам?
Оди во подрачната единица на фондот, има во секоја населба сега.А таму ред до олимписки,Мислев дека знае некој што се дешава сигурно не сум единствен!
Сепак Фала на одговорот.
Па со што ќе докажеш дека си уплатил за ЕЗК?
Каде во Скопје може да се најде филтер за вода?
Во смисол, филтри кои се ставаат на главниот довод во кујна или купатило.
Налик ова :
главна цевка <-> филтер <-> водомер <-> водоводна исталација
...
Кај мене имам ставено филтер од Флуид проект, ептен е квалитетен, ги препорачувам без резерва. Ставија систем кој е механички и со осмоза (or sth, пардон ако лупам, не сум баш упатена), што ја чисти водата и од честички (песок и сл.) и од микроорганизми. На тој принцип е како што бараш, поврзана е главната цевка со филтерот, па оди накај водомерот. Ако ти е цел стан на еден водомер најдобро ти е такво филтрирање да си направиш.Каде во Скопје може да се најде филтер за вода?
Во смисол, филтри кои се ставаат на главниот довод во кујна или купатило.
Налик ова :
главна цевка <-> филтер <-> водомер <-> водоводна исталација
...
Во New Yorker, има као дукс и поскапа варијанта исти модел само као јакна е така подебела........ и врв се колеџов мора и ја да зеам еднаЗнае некој кај има вакви?
New Yorker и мидлам дека има во Шутка нешто сличноЗнае некој кај има вакви?