баш такво (оргинално зипо) нема. а и ако најдеш некаде, гооооолема е веројатноста дека е фалшНекој ми спомна на бензинскиве имало, не се обидов на сите но на неколку што прашав немаат
Фала на инфо, видов на групер комплет еве ѕирни, ама не ми треба zippo, имам. Чим се подигнуваат од просториите на групер значи ги носат од негде, не се од кај нас...баш такво (оргинално зипо) нема. а и ако најдеш некаде, гооооолема е веројатноста дека е фалш
така да, по бензинските има друг бензин, ...... поточно два вида во окта бензинските, и јас го користам БЕЛИОТ. одлична, квалитетна замена за оргиналниот зипо бензин
Како се движат цените?Ultra Design Shop, блиску фонтана парк
600 или 700 мислам за било каква маица со било каква слика. И тоа они ти даваат маица, башка квалитетна бајаги.Како се движат цените?
ППЈас се извинувам скроз за офтопик,ама има ли некој појма која е девојкава?Ми се чини дека е јавна фаца,и ја ја имам гледано некаде,ама страшно ме интересира која е,for science.
Ако некој знае,частам по желба.
Прегледај го приврзокот 74733
Неможе бе дани,неможе,ќим те видам,те частам,само нека стаса ППтоПП
Се исплаши кога виде кој те цитира, а ?
Знаеш дека неможеш да го избегнеш частењето
Двајцата типци што се доле (еден до друг работат иста работа, fuck logic) земаат 300 од карактерЦени за изработка на карикатури на хартија(цртани) ?Сум заборавил како се движат цените во Рамстор, или ако знаете некое друго добро место и ако знаете цени со и без рамка? Тенкју
ТукаЈас се извинувам скроз за офтопик,ама има ли некој појма која е девојкава?Ми се чини дека е јавна фаца,и ја ја имам гледано некаде,ама страшно ме интересира која е,for science.
Ако некој знае,частам по желба.
јаже? да не мислиш на фитил? во веро џамбо имаКаде можам да најдам јаже за ZIPPO.
Имаше едно време на битпазар по тезгине ама сега кога барав ко за беља не најдов