- Член од
- 29 октомври 2011
- Мислења
- 1.712
- Поени од реакции
- 1.152
50 е. со пуна боца...ти одговара ?Каде може да се најде греалка на плин, ми треба за мала соба, по можност поволна?
50 е. со пуна боца...ти одговара ?Каде може да се најде греалка на плин, ми треба за мала соба, по можност поволна?
Тоа Acid прашај го, мислам дека они од Кајгана правеа репортажа со такво нешто.Сакам да прашам да не знае некој како се викаше Она што е со камера и лета како хилихоптер?
Карадент, Венци Карапеев се наоѓа кај света петка црквата у црниче, професионален пристап кон болното запче апаратура на место се најново. (скапи се и мислам дека не работат со фондот) 1300 денари беше пломба последен пат кога пломбирав тамуПрепорачајте ми добар стоматолог во Скопје?
Човеци каде низ Скопјево да најдам сушална за алишта докај 500 денари, не многу голема, ваква некоја:
Бриколаж или Карфур
Не ми се даваат бе по 1.000 денари за вакво, башка тие што ги најдов досега се многу големи, а ми треба некое така, помалечко..
ако си од ск, .. пластичарка улица!!!Човеци каде низ Скопјево да најдам сушална за алишта докај 500 денари, не многу голема, ваква некоја:
Не ми се даваат бе по 1.000 денари за вакво, башка тие што ги најдов досега се многу големи, а ми треба некое така, помалечко..
Човек, тука влегов истото да го прашамДечки каде принтаат маици со мој натпис/слика која можам да и ја однесам на УСБ? И што цена е да поминам денес да видам ?
Дечки каде принтаат маици со мој натпис/слика која можам да и ја однесам на УСБ? И што цена е да поминам денес да видам ?
Човек, тука влегов истото да го прашам