Ако дознаеш каде ги има пиши ми порака, јас имав една ама некој ми ја дрпна.Луѓе, се продаваат ли некаде низ Скопјево тие книгите на Братислав Димитров што му се со собрани колумни од Теа, Дневник, Утрински???
Pioneer кога идеш накај олимписки со 5ка од гратска болница, после имаш у трговски најгоре лево неми текнува точно како се викаш таму имаш и професионални и аматерски и кај универзална има уште едно дуќанче и таму држатПродавница за DJ опрема освен „Артист“ во центар, ме маткет тие еден месец да им се посерам во услугата...
Види на рекорд има тезги со честиткиШЕтав низ книжарнициве во потрага на мали честитки од стара хартија (нешо рутикално стил) и никаде не најдов. (проверено во Матица, Икона, Малиот принц)
Иди во Топер книжарниците (имаш една на семафорот кај што ја сече Улица Македонија и Рекорд улицата - Новото Гирадико, ти текнува? ) и уште една доле на прв спрат ГТЦ, под кино Милениум одма му доаѓа. Побарај во Топер 3Д сликовница, една е со диносауруси, друга со инсекти...и со нив ќе добиеш два пара такви наочари. Сликовницата е 150 денари мислам.3д наочари (плаво-црвено) ?
Или плава-црвена фолија па сам да си ги напраам
и мене пиши ми, бато е законЛуѓе, се продаваат ли некаде низ Скопјево тие книгите на Братислав Димитров што му се со собрани колумни од Теа, Дневник, Утрински???
За на обичен компјутер имав порано Филипс тв картица, таман беше, сеа твое си е кое ќе си одберешКаде може да најдам Usb TV Card/Tuner For Laptop и кој бренд поточно, некој со искуство?
Секоја посериозна продавница за ИТ опрема има вакво. Е сеа за детали не знам што да ти кажам.Каде може да најдам Usb TV Card/Tuner For Laptop и кој бренд поточно, некој со искуство?