Каде бевте синоќа и дали се одлепивте или нафуравте лошо?:-)

eMilanist

Ursus domesticus
Член од
27 септември 2007
Мислења
2.401
Поени од реакции
1.828
На жива свирка бев со одлично друштво....или подобро да речам убаво друштво:smir:. Во секој случај убаво си поминав....ок де...одлично си поминав...посебно кога....ок да не продолжувам понатаму:wink:.

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Бев на роденден, прво Пјаца па после во Мода.. Онака, просечно :)

jeeeee8

Like dreams
Член од
28 ноември 2008
Мислења
647
Поени од реакции
16
Па да речам убаво, малце пијанко od поручек и така.:)

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.782
Поени од реакции
11.336
Стандард прво на трета на мок, па малце нешто рамстор шема :icon_lol: од таму во имиџ - пауза на трета пак, па во кастро и ондак то...битно, малце алкохол се испи :icon_lol:

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Стандард прво на трета на мок, па малце нешто рамстор шема :icon_lol: од таму во имиџ - пауза на трета пак, па во кастро и ондак то...битно, малце алкохол се испи :icon_lol:
Сегде си прошетал а најбитното не го опишуваш. Па манс само јас ли да пишувам. Па кажи бе? Шмекна ли нешо?...

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
На пивце и жива свирка во Кафе кафе...

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
...Прво на роденден кај мојата најсакана [уште еднаш инана, среќен роденден]...Па после во Динамик [гужва невидена], и на крај со друштвото на систр ми кај мене домка...Произлегоа неколку заклучоци...
Заклучок бр.1 [по не знам кој пат]: Мартинито е опасна ствар, особено ако се зема во преголеми количини...
Заклучок бр.2: никогаш веќе не носам high-heels [поготово ако се искомбинирани со мартини]
Заклучок бр.3: воопшто не ни излегувај ако претходно си мрзнел цел ден во добротворни цели [со 8часовно спиење никој не стигнал далеку]...

Izr0d

Била сам дете...=)
Член од
9 мај 2008
Мислења
593
Поени од реакции
29
На концерт на Владо Јаневски па во еден кафич закон бешееее:back:

Ashley

بين الحياة والموت
Член од
26 јануари 2007
Мислења
1.043
Поени од реакции
35
Вчера во Баба Цана, така со друштво собрани, со тамбураши и Нино Величковски кој успеа да ги стане и развесели сите. Испеа и некои негови песни, за мене посебно драги... :pipi:

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.948
Првин кај колешка од претходната фирма, се собравме повеќето колеги и колешки од последната постава и беше многу убаво.
После во Миднајт каде што беше сардина парти, среќа една од колешките не убаци сите внатре преку ред.
И после тоа поштено измрзнав додека да се вратам дома.

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Lapidarius на Врчак...
Не беше глупо ама не беше ни нешто посебно онака просечно беше...

Maryah.C

Be a bee
Член од
9 јуни 2006
Мислења
4.001
Поени од реакции
710
Убава вечер со пријатна атмосфера на свирка на Bernays Propaganda во Лоу Рајдер:pipi:

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Бев на работа али ептен беше добро, со колегата си купивме црно вино и кока-кола ууууф со песни од Чолиќ и Црвена Јабука до 1 останавме, после тоа пат по нозе накај дома и не заспав до 6 сабајлето :)

Kajgana Shop

На врв Bottom