Каде бевте синоќа и дали се одлепивте или нафуравте лошо?:-)

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
Рано ми почна забавата,
Најпрво на коктел забава во Александар Палас, и доделаување на најдобрите 2008, фудбалски награди, под покровителство на ФФМ, па тука се залив со 3 чаши црвено вино, подоцна, бев во Ла Кафе, каде што голем број од мојте пријатели таму ке слават НОва година, и тука испив 4-5 штока со кока кола, и се отворив и така веќе накај 1 саат, отидов во Хавана Клуб каде се финиширав со уште некоја пијачка, и бев сателит:vozbud:

С

Сатори

Гостин
Поминав до Паб и не се сеќавам добро на целата ситуација, само знам дека немаше место за мрдање после втората текила.:)
Забавно, одамна не сум си поминала толку релаксирачки.

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
228
Поминав до Паб и не се сеќавам добро на целата ситуација, само знам дека немаше место за мрдање после втората текила.:)
Забавно, одамна не сум си поминала толку релаксирачки.

Otkako iskrshivme se sho imashe na masata, fala bogu deka poarno e da ne se sekjavash.
A pokasno kakvo muzice imase...:vozbud:.

Pub, pa Escape, pa oopet Pub.
Aham. Sakam kelneri. :vozbud:

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Во Ганза онака лабаво на патриотски песни и ракиичка :vozbud: :cug:

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Вчера, хмм многу убаво си поминав. Со многу двоумење дали што како, убаво ми беше целата вечер :):) Бев на забава од работа што организираа:je: супер беше, после продолжив во Картел каде имаше многу гужва ама кога си со тие што си ги сакаш супер ти е:pipi: Избегав од гужвата на помирно место :) Многу убава вечер иако се смрзнав.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.782
Поени од реакции
11.336
Прво на трета на мок, па во алтан на ракија, мезе и сл..и во маракана на докрајчување, па пак афтери на трета до сабајле :icon_lol:

MaRiNa`Oh

стара школа
Член од
26 март 2005
Мислења
3.484
Поени од реакции
28
Не ми беше лошо, прво бев Баланс на tribute to Дуле и Коки (пародија), па mezzoforte, ама беше препразно, па на крај завршив на пинг понг со татко ми во 2 сабајле :D

Член од
27 ноември 2007
Мислења
619
Поени од реакции
45
Вчера бев на свирка на електро, супер журка. Поздрав за бенд оувр, супер се. После бев у Хавана и малце ќе ја паузирам пошо ми досади, врти сучи на крај на вечер у хавана завршуем.

Smile=)

културно-вулгарна
Член од
13 октомври 2008
Мислења
510
Поени од реакции
27
Вчера бев на слава...Најтоп си пројдов..иако на пола од вечерта се сеќевам ко низ магла...:pos2::pos2::pos2:

La Española

Лекот е отров!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
1.808
Поени од реакции
556
Прво бев во едно убаво местенце, кај што точат само вино, не знам колку видови вино имаат :nesvest: Стара чаршија, кај црквата св.Спас беше. Едно убаво местенце, внатре пријатно, со еден човек што свиреше на акустична гитара и пееше во живо без микрофон така и винце башка... мх мх мх мераци :pipi:
Колку е романтична атмосферата внатре, па башка снег како што пагаше... уште посебно друштво фалеше :kesa::pipi:

После влеговме во такси, а таксисот пуштил радио до крај и песни од типот „Урнебес се игра шака нака, тука нема држење за рака, шака нака права игра била, секој мрда дури има силаа„ :pos: и „Опа опа нинана свири силно ееј распали опа иха „ :pos2: Па се распеавме во таксито ко нездрави :pos:

После во Кастро :vozbud::vozbud: На свирка, екстра беше. Не знам како се викаше групата, али таа што пееше мислам Леа се викаше. Се изнаскокав и изнавикав. :)
И така, после по скопските улици шетање по снегот се до дома :)
Убава вечер :pipi:

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
New Age, па после Хавана... Се' на се, одлично :pipi:

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Прво бев на роденден, па после продолживме во гламур. Си идам пред 5 минути... оваа вечер никогаш нема да ја заборавам :vozbud:

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
Вчера: до F-People (само до влез, искрено тапа место), па до Рамстор (немаше место у ДежаВу), па седнавме у Хемингвеј и на крај у Жан-Мари у Аеродром на лапачка :)
Денес: Крем Кафе па Жан-Мари па у влез :)
ТОП ВИКЕЕЕЕНННДДД!!!!:vozbud::vozbud::vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom