Каде бевте синоќа и дали се одлепивте или нафуравте лошо?:-)

babydol

Copy...
Член од
15 јули 2008
Мислења
1.561
Поени од реакции
92
Јаболко, па тргнав накај Б2 ама не отидов се премислив, па тргнав и во Хард Рок и таму не влегов на влез се премисливме и на крај тргнав накај дома ...и таму отидов :pos2:

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
New Age... Одамна не сум била таму, конечно некој што го сака тоа место :) Па после до плоштад да видам како е накитено па накај дома...

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Синоќа бев на дипломска кај еден другар од основно. Домашна фина и весела атмосфера. Пиуцкав винце, малце се цврцнав. Мило ми беше за другарчево шо дипломира. Вечерта помина у муабети за некои детски глупоштии шо сме ги правеле у основно. Се потсетувавме и се смеевме со другариве. Вчера не шмекнав нишо. Не ми се шмекаше. Понекад само време поминато со добро мушко друштво е боље и од шмек со добра цура :) Инаку се сретнав со форумџиите Ilijaiko i VLATCHE...Па разменивме по некое шмек искуство. Требаше да продолжам у Хавана ама не отидов бидејќи некако бев уморен од денот бидејќи работев прва смена :)...:smir::smir:

FlOwEr gIrL

ҳҲҳlove my sunshineҳҲҳ
Член од
8 август 2008
Мислења
344
Поени од реакции
13
Леееј на роденден во Македонска куќа и не беше баш лошо, за разлика што не одам во кафани:pipi:

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
New Age... Одамна не сум била таму, конечно некој што го сака тоа место :) Па после до плоштад да видам како е накитено па накај дома...
А зашо не те приметив у New Age?!
Вчера и јас бев таму со ЧЕНТО и Double_S и уште мнооогу други луѓе, али ни се здосади пошо седевме на маса (а да седеиш на маса у New Age не е филинг) па отидовме у Hemmingway и на крај у 7ца на кркање :)
Екстра вечер, со екстра луѓе и луди муабети :)

Вампирката

Well, I tried to say there's nothing wrong with me
Член од
20 мај 2006
Мислења
3.819
Поени од реакции
95
Вчера на дипломска кај роднина...супер поминав дури и се изненадив :) време беше да си ги видам роднините :smir:

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Лапидариус.
Не си поминав нешо посебно 3/10:toe:

klime7

vending
Член од
6 ноември 2007
Мислења
1.241
Поени од реакции
52
Ликвид, беше супер, таман сакав да си одам почнаа со тие ретро денс песни :vozbud:

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Пијаца^-^.Муабети,муабети муабети и глупости:)

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Barista
Супер журче, гушкање и смеење... :) Само, тој Игор да си најде боље песни да пее... Само неговите супер ги испеа...

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
бев на свирка на Фолтин у Retox! многу гужва и многу шмекање...

Бушавка

Differentiated by Style
Член од
4 јули 2008
Мислења
746
Поени од реакции
61
Конечно во Хард рок на хиопхоп после толку време.....:vozbud:Нормално супер си поминав, иако сум си поминала и многу подобро.

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Со поблиско друштво во кафич па после на едно друго посебно место мммм мераци.

Valerija

I'm like an Angel
Член од
23 октомври 2008
Мислења
211
Поени од реакции
5
бев во кафиќ со пријателите лудо поминав, журка, забава, смеење, пиење ептен лудо :music3:

Kajgana Shop

На врв Bottom