Јаболко, па тргнав накај Б2 ама не отидов се премислив, па тргнав и во Хард Рок и таму не влегов на влез се премисливме и на крај тргнав накај дома ...и таму отидов :pos2:
Синоќа бев на дипломска кај еден другар од основно. Домашна фина и весела атмосфера. Пиуцкав винце, малце се цврцнав. Мило ми беше за другарчево шо дипломира. Вечерта помина у муабети за некои детски глупоштии шо сме ги правеле у основно. Се потсетувавме и се смеевме со другариве. Вчера не шмекнав нишо. Не ми се шмекаше. Понекад само време поминато со добро мушко друштво е боље и од шмек со добра цура Инаку се сретнав со форумџиите Ilijaiko i VLATCHE...Па разменивме по некое шмек искуство. Требаше да продолжам у Хавана ама не отидов бидејќи некако бев уморен од денот бидејќи работев прва смена ...:smir::smir:
А зашо не те приметив у New Age?!
Вчера и јас бев таму со ЧЕНТО и Double_S и уште мнооогу други луѓе, али ни се здосади пошо седевме на маса (а да седеиш на маса у New Age не е филинг) па отидовме у Hemmingway и на крај у 7ца на кркање
Екстра вечер, со екстра луѓе и луди муабети
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.