Каде бевте синоќа и дали се одлепивте или нафуравте лошо?:-)

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.719
Поени од реакции
13.437
Бев во МНТ МОБ на „Планетите“ од Густав Холст. Зачудувачки добра изведба. После бев со брат ми во Шехеразада и на крај дома. All in all добро поминав.

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
На фудбалче во Либертас....атмосфера како на стадион...штета не поминавме

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Па шетав, прво паб на 2-3:pos2: па тунел на 4-5:pos2: и така до доцна, супер беше весело друштво, само ја женско:kesa: али ок е:helou:

С

Сатори

Гостин
Вечерва бев во Гламур со пријателките и измешав џамбо-вотка со мартини, ама така добро ми легнаа и алкохолот и музиката и сега малку ме боли глава, ама барем убаво ми е!:tv:

Вампирката

Well, I tried to say there's nothing wrong with me
Член од
20 мај 2006
Мислења
3.819
Поени од реакции
95
Домче...цел ден-од 5 попладнето до 12 вечерта на полноќ спиев...цела вечер ја преспав али не жалам зашто сега се чуствувам убаво

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.867
Поени од реакции
50.334
Надвор на клупи сончоглед.кафе од аутомат(млечно макијато),7up, заебанции,смеа, и музика од телефон..утре можда некој испад до град да имаsd

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
229
Не беше посебно, не беше ни лошо, битно убаво е шо ептен сум уморна и ептен среќна шо си го поминаф буквално цел ден со мацата и се пресмеафме.
И плус да оодлично е шо вечерва се изнагушкав за цел живот, ама морав да надокнадам многу месеци тралала.

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Додека преголем дел од луѓето масовно беа на цело село овај стадион да го гледаат Вошка мислам Тошка ја бев излезен со ептен фино друштво У еден кафиЌ У нашево Скопје:wink: и нормално со фино друштво треба да си поминеш фино по некоја „логика„ но ја си поминав топ:pipi:

kLiNkA

Ponosna Hrvatica
Член од
4 јануари 2006
Мислења
2.116
Поени од реакции
5
pa prvo si bev na toska, a posle na gnetenje u kafana i sea domce.. i si projdov dobro, samo sto mi fali glasot:(

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
бев во Ало Ало си поминав убаво, онака лајт атмосфера, пиев кока - кола, од вечер и официјално нема веќе алхохол и цигари, др, па у левел да поделам гратиси влегов на Хип Хоп беше добро поседев малце се упознав со одредени нови фаци, бидна што бидна и ај по дома :vozbud:

cinderella_

In love with you...
Член од
27 јануари 2007
Мислења
852
Поени од реакции
5
bev kaj toska na koncert i si pominav preubavo,ne ocekuvav deka ke bide taka dobro....posle bevme so drustvo da jademe,pa se sobravme kaj drugar doma gleavme film i taka....najbitno top si pominav:aplauz:

smole

Ѕверотилук
Член од
26 јануари 2007
Мислења
1.699
Поени од реакции
288
У кафана,и си пројдов тоБ.

Член од
2 јуни 2007
Мислења