Вечерва бев во Гламур со пријателките и измешав џамбо-вотка со мартини, ама така добро ми легнаа и алкохолот и музиката и сега малку ме боли глава, ама барем убаво ми е!:tv:
Не беше посебно, не беше ни лошо, битно убаво е шо ептен сум уморна и ептен среќна шо си го поминаф буквално цел ден со мацата и се пресмеафме.
И плус да оодлично е шо вечерва се изнагушкав за цел живот, ама морав да надокнадам многу месеци тралала.
Додека преголем дел од луѓето масовно беа на цело село овај стадион да го гледаат Вошка мислам Тошка ја бев излезен со ептен фино друштво У еден кафиЌ У нашево Скопје:wink: и нормално со фино друштво треба да си поминеш фино по некоја „логика„ но ја си поминав топ
бев во Ало Ало си поминав убаво, онака лајт атмосфера, пиев кока - кола, од вечер и официјално нема веќе алхохол и цигари, др, па у левел да поделам гратиси влегов на Хип Хоп беше добро поседев малце се упознав со одредени нови фаци, бидна што бидна и ај по дома
bev kaj toska na koncert i si pominav preubavo,ne ocekuvav deka ke bide taka dobro....posle bevme so drustvo da jademe,pa se sobravme kaj drugar doma gleavme film i taka....najbitno top si pominav
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.