:pos2:мене никој не ме чепкаама тој првен на мене ми збореше нешто ама саше се заебаВчера до Левел...беше топ..сепаренце ово оно..закон,ама после го видов господ...
Решивме да одиме да јадеме до седмица...и на пат од кај едно сокаче не начекаа 9 албанци..колку нас имаше и поголеми..
Ние бевме само двајца..и поминуваме покрај нив....и еден ми вика што ме гледаш...пап шамар...и си продужи,викам ај добро...ама од таму се стрчува еден "
"драпер" и ми мава бокс....и што ке правиш...
Стеф се спаси...мене ме избуфтаа..што можев да напраам...во нервоза не осетив удар...ама тоа е неможеш да му вратиш 9-души наспроти 2...да го сретнам у град тој сам...не му бегаат боксови и клоциthe boss
Најубаво испага коа е у последен момент...мислам општо правило де...:smir:Мислам дека многу поубо си пројдоф со комбинацијата за која у последен момент се одлучиф фчера отколку со таа шо ја планираф.
Мераци! Клавир + паркови + полна месечина.
i ja ne pijam .............. koga nemaТака мислиш.
abe idi u laki 30 den rakija ti e be 40 den pivo i po 60 vodka teqila gin 50 vinobev u kafana i projdov TOP, ne ocekuvav deka ke projdam ubavo ama ete, drustvoto se pogodi, jadenjeto se pogodi a i pienjeto i se na se ludo bese.