Каде бевте синоќа и дали се одлепивте или нафуравте лошо?:-)

Член од
17 јуни 2007
Мислења
196
Поени од реакции
5
бев у new age и ми пиев поисе од шо треба и сеа стомакот и главата ми пукаат :toe::nesvest::cug:

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
уфффф синоќа може да си каже си поминав ок, ама во секој случај беше подобро одколку да седам дома.

Прво со Вирус до кај 23 часот седевме кај мене на работа и тролавме, потоа ја чекавме едно пола саат Fatty на рекорд и почна се да ме боли и отидовме во парк, потоа во Маракана (за прв пат бев таму) и потоа се спикавме некаде играа фриковиве PS2 ко мрднати до којзнае кога... уствари 3/4 беше сигурно :)

smole

Ѕверотилук
Член од
26 јануари 2007
Мислења
1.699
Поени од реакции
288
Kaj drugari,praea "журка" у Пабо у К3,па после се допивавме кај Карев,па не посетија чичковците во плаво.ТОППП

Стеф:]

стифлер
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.938
Поени од реакции
3
Вчера до Левел...беше топ..сепаренце ово оно..закон,ама после го видов господ...
Решивме да одиме да јадеме до седмица...и на пат од кај едно сокаче не начекаа 9 албанци..колку нас имаше и поголеми..
Ние бевме само двајца..и поминуваме покрај нив....и еден ми вика што ме гледаш...пап шамар...и си продужи,викам ај добро...ама од таму се стрчува еден "
"драпер" и ми мава бокс....и што ке правиш...
Стеф:) се спаси...мене ме избуфтаа..што можев да напраам...во нервоза не осетив удар...ама тоа е неможеш да му вратиш 9-души наспроти 2...да го сретнам у град тој сам...не му бегаат боксови и клоциthe boss
:pos2:мене никој не ме чепка:vozbud:ама тој првен на мене ми збореше нешто ама саше се заеба

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Вчера не е важно кај сум бил, важно се смеевме со кире и фас. Но кога дојдов дома ми се скрши цел филм затоа што не ги средивме приритетите иако фас не предупреди на ваков потег. Да не ви покажувам што ми пишал во пп баш на таа тема:pop:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.831
Поени од реакции
50.100
Мене вчера ме намкнаа на кафе да идам и тоа на кејsdпоминав онака лајтерски како што се проаѓа на кафе ке испушиш пола пакло цигари за сааат време муабет чуден све на шала се тера,го испив 6тото кафе за денот почнаа раце да ми се тресат и ја фатив накај дома ко скиснат,вечер можда ке биде добро со оваа програма Скопје да е Тобако.sd

Член од
18 декември 2005
Мислења
1.356
Поени од реакции
165
bev u kafana i projdov TOP, ne ocekuvav deka ke projdam ubavo ama ete, drustvoto se pogodi, jadenjeto se pogodi a i pienjeto :) i se na se ludo bese.

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
229
Мислам дека многу поубо си пројдоф со комбинацијата за која у последен момент се одлучиф фчера отколку со таа шо ја планираф.
Мераци! Клавир + паркови + полна месечина.

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Мислам дека многу поубо си пројдоф со комбинацијата за која у последен момент се одлучиф фчера отколку со таа шо ја планираф.
Мераци! Клавир + паркови + полна месечина.
Најубаво испага коа е у последен момент...мислам општо правило де...:smir:
Него,и ја супер си испоминав...само малку ми е бед шо некој морон ми истрошил еден тон интернет,и сеа сум на трошки.:nenene::nenene:...аман мама коа пушта луге дома,а ја сум којзнае каде....:toe::toe:
:pos2::pos2::pos2:

smole

Ѕверотилук
Член од
26 јануари 2007
Мислења
1.699
Поени од реакции
288
парк - днб,центар funky punk,клупи-алкохол,Murphy`s-тапа српско,Карев-урлање до сабајле...

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
синоќа во Опиум на Дуле и Коки екстра топ до 5 сабајле цел ден денес ми беше мамурен и никаков незнам зашто :vozbud::cug:

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
Ало Ало кафич , прекрасна атмосфера цела ноќ испив 8 сечени коњаци и 1 коктел секс он д бич и само малце ме отвори ме светна ,
негде до 2-30 у Ало АЛо се журкавме па, на поминување до вивенди, па на крај на плоштад малце трансчето да го слушнеме накај 5 дома си бев:vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom