Каде бевте синоќа и дали се одлепивте или нафуравте лошо?:-)

aneta:)

animal lover
Член од
3 јули 2007
Мислења
449
Поени од реакции
13
Бев прво на Тоше и супер си поминав :vozbud:, стварно убаво беше, па после у маало.

CuCeNcE

perfectly imperfect
Член од
19 јуни 2006
Мислења
1.878
Поени од реакции
7
На тоше и најубаво си поминав, а после на кафе со другарки....се на се една од поубавите до сега ми беше:pipi:

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Со гижо седевме под едно дрво до стадионот во парк и го чекавме водка да се врати од тошепроезација. Пиевме пиво и зборевме за економско полтичката перспектива на РМ од античко боемски аспект.
Концертот заврши Водка го исклучил мобилниот зашо бил со друштво од 10 женски и нејќеше да дели со другарите. Така разочарани отидовме дома и го оговаравме шефот.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.490
Поени од реакции
7.996
Деско со девојчиња... тоа ретко се случува. Еве јас како сениор адвајзор му простувам на шефот што не ве викнал тебе и Гижо (којшто има Велешанка, бај д веј, значи фрката е само со тебе, хмм..)
Јас дома седеф, се бањаф, па се сушеф, у меѓувреме си симнаф Debbie Does Dallas.
Јебига, сабота на работа.

Ashley

بين الحياة والموت
Член од
26 јануари 2007
Мислења
1.043
Поени од реакции
35
Бев на Тоше, прекрасно беше, после на вечера и завршивме со Тренд. Интересно помината вечер:je:

Член од
18 декември 2005
Мислења
1.356
Поени од реакции
165
prvo na tose i bese fenomenalno, ne ocekuvav deka ke bide tolku dobro, posle toa bev na shinedoe e tamu si pominav onaka prosecno nekako bese.

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
спиев до 22 часот т.е. додека Ленка и ViRuS не ме разбудија и ме викнаа да идам у парк, потоа пиев алкохол т.е. водка социјална исто ко колонска вода, па малце пиво и после им јадев гомна на сите што ги познавам и накај 2 саати си отидов дома. :)

вечер мора тоБ да си поминам :)

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
burn84 напиша:
Со гижо седевме под едно дрво до стадионот во парк и го чекавме водка да се врати од тошепроезација. Пиевме пиво и зборевме за економско полтичката перспектива на РМ од античко боемски аспект.
Концертот заврши Водка го исклучил мобилниот зашо бил со друштво од 10 женски и нејќеше да дели со другарите. Така разочарани отидовме дома и го оговаравме шефот.
Ааааааа не лажи бре, мобилниот ми беше уклучен нон стоп. А изглеа тоа што ти викало дека сум недостапен гарант поради цела таа раја што беше таму и немало мрежа у гужвите.

А инаку од таму отидовме у еден стан на едно другарче у К4, и сме се запиле Розе, и сабајле у 11 се прибрав. Јебем ти Розе, не пијам више Розе. :wink:

TheBossesSis

~ една жеМска со чаша ~
Член од
1 октомври 2007
Мислења
656
Поени од реакции
16
Вчера бев на роденден кај другарка ми и ѓубре бев напраена и све ми беше топ ,се испомував со еден ,се изнаиграв а веке коа ми ја пуштија Раце Горе од САФ ,е тогаш веке здивев :)

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Бев у Caffe IN на журка кај DJ BusHav. Одлична атмосфера имаше, одлично одбрано музиче за широките народни маси. We want moreee... :wink:

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.759
Поени од реакции
5.035
Sega sum kaj edna drugarka na rodenden i bash si pominuvam top ima od sve po neshto da se vidi ,,inace ovde e super iako ushte trae vecerta

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Бев у Caffe IN на журка кај DJ BusHav. Одлична атмосфера имаше, одлично одбрано музиче за широките народни маси. We want moreee... :wink:
Истото сакав и јас да го кажам,ми ги зема зборовите...:)
Уште поубаво ќе си поминев,да бев во форма,да бев јас јас...Овците не ми беа на број,али сепак супер беше.Позитивна атмосфера,прекрасна музика и то.:)

cinderella_

In love with you...
Член од
27 јануари 2007
Мислења
852
Поени од реакции
5
bev u coloseum i ne bese neso koj znae kolku ubavo,mnogu guzva,zaguslivo.....posle bev na kratko do level,tamu ista atmosfera samo so mn pomalku lugje,pa posle so drugarkite edvaj najdovme furna za da jademe i na kraj konecno doma........se na se sum imala i poubavi veceri:toe:

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Најпрвин во гаража на фолк парти,па кај Бушав во Ин па на крај во Колосеум...одлична вечер штета што другите не не следеа во Колосеум на клабирањето

Kajgana Shop

На врв Bottom