Каде бевте синоќа и дали се одлепивте или нафуравте лошо?:-)

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Во саботата кај другарче ,пиво со ракија (шљивовача..отвара) и после нормално во Колосеум на Бабура :je: абе денсинг невиден :party3:

Член од
2 април 2006
Мислења
2.842
Поени од реакции
31
Малце на роденден кај колега, па со еден другар у Колосеум, имаше журче. Ни гужва на врата, внатре исто така немаше гужви, луѓето беа опуштени. Петпати боље него ли петокот што бев. :helou:

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.490
Поени од реакции
7.996
Во четвртокот во Маракана на Бени, многу беше лудо. Серпико пееше една песна наместо Бени, и сите му аплаудирафме. Највише ја, Месаја и пијаното друштво на Серпико, хахахаха

Саботата беф во Студио 54 во Прилеп, па в чаршија малку.

Mesaja

Dot.
Член од
14 јуни 2005
Мислења
5.532
Поени од реакции
16
Tonchie напиша:
Во четвртокот во Маракана на Бени, многу беше лудо. Серпико пееше една песна наместо Бени, и сите му аплаудирафме. Највише ја, Месаја и пијаното друштво на Серпико, хахахаха
И забораи да каеш и титкафме на Теди у ниедно време...
Серпико.... Крени према мени... :)))

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
ууу вчера кај не бев! хаха :) не да се нафуравме лошо јас и кртот - лом бевме. Пиевме некакви алкохолни пијалоци не ми текнува ни на мене, мислам текила, водка и како се викаше тоа од 280 денари.... бренди така нешто. Абе лом - лом се напрајфме... до 2 ипол неможевме да се отрезниме - јас па со цел памет идам во ПРЧ и му викам на чичкото: жилети да не имате?

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.490
Поени од реакции
7.996
Mesaja напиша:
И забораи да каеш и титкафме на Теди у ниедно време...
Серпико.... Крени према мени... :)))
И ти забораи да кажеш дека Теди ни врати на титкањето веднаш, хммм кујзнае што праела, или успеафме да ја разбудиме, ЉОЉ

И ја сам кренуо према Серпику, се мислеф он е или не е?! На крај испадна дека бил он... И за оние што не знаат, многу убо пее човекот.

Вампирката

Well, I tried to say there's nothing wrong with me
Член од
20 мај 2006
Мислења
3.819
Поени од реакции
95
Tonchie напиша:
И ти забораи да кажеш дека Теди ни врати на титкањето веднаш, хммм кујзнае што праела, или успеафме да ја разбудиме, ЉОЉ

И ја сам кренуо према Серпику, се мислеф он е или не е?! На крај испадна дека бил он... И за оние што не знаат, многу убо пее човекот.
извинете што сум офтопик...
али да ме разбудивте

MaRiNa`Oh

стара школа
Член од
26 март 2005
Мислења
3.484
Поени од реакции
28
joki напиша:
Бев со сестрами, Алби и Марајна С'р'ишче до никоја доба (4 и пол). Бистревме болни политики.
Па ојдофме на трескање во Кинг.
Си седевме кај КиМ, дремевме на клупи, привлекувавме чудни пензионерски погледи во 7 наутро, и Марина галеше шугави кучишча:)))
Чут бре баш закон ми беше иако ко ги видов подочњациве ко се вратив дома заспав одма од шок.

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
На роденден. mazoretka:

Не пијам више... tazno:

Вампирката

Well, I tried to say there's nothing wrong with me
Член од
20 мај 2006
Мислења
3.819
Поени од реакции
95
bev vcera prvo kaj edna drugarka,si pievme kafe i si muabetevme...posle nakaj park so eden drugar,posle so drustvo i taka...kako i da e ubavo si poiminav..jej

Mesaja

Dot.
Член од
14 јуни 2005
Мислења
5.532
Поени од реакции
16
PSYtisfaction напиша:
Не пијам више... tazno:

Теши се, теши се... колку пати сум кажал така, џабе.... :)

Иначе ја вчера шетнаф низ маало, одамна не сум шетнал, да видам шо се дешава... па успут со некои другари се видоф шо не сум ги видел 3-4 години... и така..

ragazza

Adorable
Член од
3 јуни 2005
Мислења
2.870
Поени од реакции
29
Vcera bev na Justin Timberlake , ohhh maj gad kolku e seksi i smekliv. vesel koncert so bina sto se vrtese 365 stepeni , vo sekoj agol go gledav.Mnogu najs vecer !

Кртот

Лоботомичар
Член од
19 април 2007
Мислења
653
Поени од реакции
23
Па да кажеме дека не си пројдов нешто спешл...ама бев нафуран и тоа прилично доста!

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Цела вечер на Сони кај другарче :tapp: палциве не ги осеќам...

Kajgana Shop

На врв Bottom