И забораи да каеш и титкафме на Теди у ниедно време...Tonchie напиша:Во четвртокот во Маракана на Бени, многу беше лудо. Серпико пееше една песна наместо Бени, и сите му аплаудирафме. Највише ја, Месаја и пијаното друштво на Серпико, хахахаха
И ти забораи да кажеш дека Теди ни врати на титкањето веднаш, хммм кујзнае што праела, или успеафме да ја разбудиме, ЉОЉMesaja напиша:И забораи да каеш и титкафме на Теди у ниедно време...
Серпико.... Крени према мени... ))
извинете што сум офтопик...Tonchie напиша:И ти забораи да кажеш дека Теди ни врати на титкањето веднаш, хммм кујзнае што праела, или успеафме да ја разбудиме, ЉОЉ
И ја сам кренуо према Серпику, се мислеф он е или не е?! На крај испадна дека бил он... И за оние што не знаат, многу убо пее човекот.
Чут бре баш закон ми беше иако ко ги видов подочњациве ко се вратив дома заспав одма од шок.joki напиша:Бев со сестрами, Алби и Марајна С'р'ишче до никоја доба (4 и пол). Бистревме болни политики.
Па ојдофме на трескање во Кинг.
Си седевме кај КиМ, дремевме на клупи, привлекувавме чудни пензионерски погледи во 7 наутро, и Марина галеше шугави кучишча))
Така мислиш.PSYtisfaction напиша:На роденден. mazoretka:
Не пијам више... tazno:
PSYtisfaction напиша:Не пијам више... tazno: