Каде бевте синоќа и дали се одлепивте или нафуравте лошо?:-)

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Бев кај еден другар во гаража на ракија и турбо фолк...во еден момент ми се присака да ја имам сајзер-гитарата она два во едно на Влатко Плевнеш од Силви бенд :pos:...па после во Маракана...алоооо што е она бе 1 543 876 души внатаре да влегаш треба со боца кислород...ама топ си поминав :party3:

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.106
Поени од реакции
25.431
Бев кај еден другар во гаража на ракија и турбо фолк...во еден момент ми се присака да ја имам сајзер-гитарата она два во едно на Влатко Плевнеш од Силви бенд :pos:...па после во Маракана...алоооо што е она бе 1 543 876 души внатаре да влегаш треба со боца кислород...ама топ си поминав :party3:
да да носталгични ми се деновите од времето кога во фолк спотовите и кафаните беше застапен овој олд-скул инструмент. Иначе топ беше

Исто така ми фалат и Селимова-Желчески, октет Куманово, Миле Барбаровски кога мава со палки во празно наместо во тапани и кога Андријана Алачки маж и и таа другата плава и маж и уште не беа скарани и пееја и хармоникашеа заедно. Ех времиња.

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Се шлаев низ градот на шетња, никаде посебно, клупине втор дом ми станаа... :pos:

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Бев на гости, друштво и пиевме пиевме па славевме, зашто имаме многу за славење:vozbud: вчера почнавме:vozbud:

Ashley

بين الحياة والموت
Член од
26 јануари 2007
Мислења
1.043
Поени од реакции
35
Одлично помината вечер, во прекрасно друштво, со прекрасна музика:je::je::je:

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.490
Поени од реакции
7.994
Детали Ешли, детали....
дај инфо за локација, бројност, и најбитно, стилот на ди-џејот, и евентуално дел од треклист :)

Ashley

بين الحياة والموت
Член од
26 јануари 2007
Мислења
1.043
Поени од реакции
35
Детали Ешли, детали....
дај инфо за локација, бројност, и најбитно, стилот на ди-џејот, и евентуално дел од треклист :)
хахаха ај
Клуб, жива свирка, добри стари песни таман за да го дигнат уште малку моето добро расположение, друштво во тајност нека остане и онака не ги знаете :pipi:

swallow

UrBaNeBoY
Член од
27 септември 2007
Мислења
81
Поени од реакции
0
Сум бил у sitey club на жива свирка (џони) и си поминав ТОП

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
на гости кај братучед ми, воедно и роденден му беше, се расипвме пивце пивце пивце мевце, хахаха си поминав убаво, кога дојдов дома веднаш заспав:vozbud:

Zemzela

Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Во Мамас,одлично друштво,музика ....не коментирам,се утепавме од сликање,се на се топ беше

Narkos

...::enter my mind::...
Член од
12 април 2007
Мислења
677
Поени од реакции
5
сношти на роденден, и уште не сум легнал, ќе спијам на школо
многу јако си поминав, имаше и Twister ама кој ќе се држи после толку алкохол

Член од
17 август 2005
Мислења
1.410
Поени од реакции
23
у парк на пијанка,па у бони пушташе мој другар музика,и таму со старо добро друштвнеце со кое се немав видено асално подолго време,па на љубов...и така,се на се супер :pipi:

Zemzela

Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
:zid: :shok: Не ми се веруе... Дури сега се сетив. Кретен. Ц ц ц.
А ние те чекавме и тоа викаме... му кажавме во 8 30 или во 9 30 нема врска се гледаме другпат :vozbud:

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Вчера до Левел...беше топ..сепаренце ово оно..закон,ама после го видов господ...
Решивме да одиме да јадеме до седмица...и на пат од кај едно сокаче не начекаа 9 албанци..колку нас имаше и поголеми..
Ние бевме само двајца..и поминуваме покрај нив....и еден ми вика што ме гледаш...пап шамар...и си продужи,викам ај добро...ама од таму се стрчува еден "
"драпер" и ми мава бокс....и што ке правиш...
Стеф:) се спаси...мене ме избуфтаа..што можев да напраам...во нервоза не осетив удар...ама тоа е неможеш да му вратиш 9-души наспроти 2...да го сретнам у град тој сам...не му бегаат боксови и клоциthe boss

Kajgana Shop

На врв Bottom