Прво бев во Хемингвеј и супер си поминав, малце ми беше досадно али ок беше се издржуваше.После бев во кисела вода и тука заебанции ово оно сум се мочала од смеење и на крај неколку души дојдовме кај мене зашто сум сама дома...Се на се ноќта беше преубава
vo park... si pominav super... mislam kako i sekogas... svirenje na gitara.. zezanje.. kockanje ... izgubiv na karti.. ne bese fer.. ama ajde... neka im bide
Бев на журка.. Кембахот беше намален.. 3 за 100 денари.. лол
Бев со друштво..пиевме до 3 и пол сабајле.. испив можеби 1 гајба и сега уште сум на седмо небо.. прв пат од пиво ме боли главата
На кајганџиско кафе у Блу, па после тоа у вивенди ЛУЃЕ АМАН ЗАМАН НЕ ИДЕТЕ ТАМУ смелс лајк тинс јурин али не е важно каде, важно е со кои си. Така да супер си поминав, мада фалеше нешто....
pred sat se vrati v od carsija sobrame se skolski i ja malk vise popio i i i i i i i i i i i i i i ii ii to naaaaaaaae u bavo da se pie
oti glava bole ali sekojam shuplina bole i tooo
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.