Каде бевте синоќа и дали се одлепивте или нафуравте лошо?:-)

Член од
29 јуни 2007
Мислења
91
Поени од реакции
2
кај беф нојческа ??2
стварно појма немам ?2?2!2!2

Вампирката

Well, I tried to say there's nothing wrong with me
Член од
20 мај 2006
Мислења
3.819
Поени од реакции
95
бев у парк прво се Месаја онака муабети и грицкање сончоглед....со него седев до 10.30 некаде па после со дечкото и едно друштво...
ок беше искачањето...али ништо посебно

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
на кафе со кајганџии и кајганџики,добро беше

Mandy

~Carpe florem~
Член од
26 февруари 2006
Мислења
1.578
Поени од реакции
23
Мммм го јадев највкусниот сладолед со највеќе преливи и шлагови и ситнурии...мммм....а да, падна и кондом од некој спрат на зградата во која беше кафичот,па имаше смеење...леп провод:vozbud:

Член од
8 февруари 2007
Мислења
1.968
Поени од реакции
43
Прво на кафе во Blue. После...фала ти Бушав што ќе дозволеше да ме изеде едно куче:pos:. Помина тоа...па го преживеав и возењето на Шумахер:pos:. Добро беше се на се...

k3x

I Laugh In The Face Of Danger
Член од
11 јуни 2007
Мислења
180
Поени од реакции
1
So drushtvo od maalo na kafe, potsekjanje na denovite koa sme bile kopiljaci i taka ...

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
синоќа си поминав топ. Посебно во Вивенди :pos2:
љољ, више не стапнувам таму! иначе ни се нафурав лошо ни се начукав абе топ! башка бушав ме изнасмеа со устата, јазикот и рацете :)

ауууу да ке забораев уште сум под имресии од певачицата и стадото во Вивенди.
ljubov_moja@yahoo.com says:
уште си под импресии од певачицата од вивенди
ljubov_moja@yahoo.com says:
лол
Северџан says:
уф
Северџан says:
денес пак ќе идам

Mesaja

Dot.
Член од
14 јуни 2005
Мислења
5.532
Поени од реакции
16
~ThE_VaMpIrE~ напиша:
бев у парк прво се Месаја онака муабети и грицкање сончоглед....со него седев до 10.30 некаде...
...па ја после на сепариња со (пијано)друштво, и онака... ок беше...

п.с. Теди, пола сончоглед го истури... :))))

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.505
Поени од реакции
8.086
Беф на ДНБ ОлСтарс на Лизгалиште, супер беше, а тоа што не деојде никој од кајганџии, не ви простувам.
А в петок попиф уште една корпа, АМАН ВИШЕЕЕЕЕ!!!!

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
ууу синоќа топ си поминав, запознавме едни три типки јас и кртот во парк и испадна дека се знам со нив уште пред 4/5 години кога бев панкер и за мене тогаш имале мислење дека сум ебиветер (некој што само се мува) и топ си поминавме синоќа. Исто така си испланиравме во Охрид да идеме на 10тина дена заедно и ќе ми помогнат да ја преболам бившата :) одкако ке се вратам (најверојатно среда) од Охрид. :helou:

Член од
18 декември 2005
Мислења
1.356
Поени од реакции
165
ooo sinokja ne ocekuvav deka tolku dobro ke pominam... prvo so drugarkite na nasa zurka, pa posle nakaj disco e tamu bese ludnica, mnogu bese jako, se iznaigravme...

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Бев во Маракана и си поминав нај топ на цел свет...се рабуди рокерот во мене :music3:...отварај Колосеум ќе забегам

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Одлепив богами...

Вампирката

Well, I tried to say there's nothing wrong with me
Член од
20 мај 2006
Мислења
3.819
Поени од реакции
95
паааа...бев во Ѓорче кај месаја и ми го направи најубавото нес и така со мерак си го испив...па одевме од Ѓорче до парк пешки и нозее ми паднаа(Месаја ќе те убијам поради тоа) и така...после се најдов со дечкото и друштвото па со нив до 1.30 и после дома...како и да е убава вечер

Mesaja

Dot.
Член од
14 јуни 2005
Мислења
5.532
Поени од реакции
16
~ThE_VaMpIrE~ напиша:
паааа...бев во Ѓорче кај месаја и ми го направи најубавото нес и така со мерак си го испив...па одевме од Ѓорче до парк пешки и нозее ми паднаа(Месаја ќе те убијам поради тоа) и така...
нишо не ти е ај... :)

Ја после тоа, на сепариња со истите фаци, па до hard to explain беф со другари заебанции паѓаа, дремефме на скали така, смеење многу и така... па накај дома у 00:20 отидоф... напињаа им се идело дома, па ај... у глобала, вчера беше закон...:)

Kajgana Shop

На врв Bottom