Каде бевте синоќа и дали се одлепивте или нафуравте лошо?:-)

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.969
Поени од реакции
50.983
Бев во Кастро по 890 пат на “Старара манџа нова школа’’ и уште не ми нема скурчено,супер си минав,со оглед на претходното расположение кога планирав да си го истурам мозокот со тетеец некој :):)

Бушавка

Differentiated by Style
Член од
4 јули 2008
Мислења
746
Поени од реакции
61
Ееее синоќа со колегите од факс на E-business журка која традиционално си ја организираме неколку пати годишно уште од прва година на факс. И нормално супер си поминав си ги видов повеќето колеги, сите нешто почнале да работат....и сите во 1 саат по домите, за да спиеме за на работа, абе како пензионери сме станале :pos2:

_master

*Big Barsa Fan*
Член од
15 август 2007
Мислења
535
Поени од реакции
18
Абе никифор и еден Дј шо да ти кажувам е*ате врска нема дебелиот од музика , го знам него од копиљ сите траки му се од бабура и бабура го направи него дј , а педерот никифор не отиде со бабура у Сити радио кога го викаше, него си остана у антена 5 буљашиште ! :twisted:
Tocno a ima i na Branchez nekoja traka maznato po se izgleda

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Бев со кајганџии, Повер-мкд, Бушав, Член7, Бејбигрл, Бејбигрл латиница, Крејзинлов, Јован, Мрно.

Супер, башка бев седнат измеѓу Бејби и Крејзим, да ме видевте криво ќе ви беше :)))

Wannabemceez

Welcome to my WORLD!
Член од
17 јули 2007
Мислења
909
Поени од реакции
20
Многу јако си поминав.Бев на неколку места и одлепив в крај...Се ретардирав!:pos2:

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
Бев со кајганџии, Повер-мкд, Бушав, Член7, Бејбигрл, Бејбигрл латиница, Крејзинлов, Јован, Мрно.

Супер, башка бев седнат измеѓу Бејби и Крејзим, да ме видевте криво ќе ви беше :)))
И јас бев на местото на злосторството... :icon_lol:

Закон беше.

И, да, криво ми беше за Армин и неговата седечка позиција на вечерашната кафе-пијанка :lut:

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Со двете другарки и нивните дечковци по чаршија ваму таму.Интересно беше само малце се осеќав ко сијалица:kesa:

babydol

Copy...
Член од
15 јули 2008
Мислења
1.561
Поени од реакции
92
Во Чао па после во Миднајт и супер си поминавв:vozbud:

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
Прво кај чичко ми на слава (беше ептен весело), па после со гооолемо екстра друшвто у Витез (и таму беше многу весело).
Екстра вечер која денес ќе се продолжи. :)

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
На 3 визити бев ... уште не можам да се освестам

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
На роденден кај мои добри другари...

...:vozbud::vozbud::vozbud:
Каков помин еј! Една од најдобро поминатите вечери во последно време. Музиката супер, друштвото уште посупер(?)... журка без ниедна мана.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Прво по дома со гости, слава ми беше, потоа на роденден, кај една другарка. Баш фино си поминав.:pipi:

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Фала за сите што дојдоа. Со поминав супер... Отидоа повеке од 1500 денари, ама за ваква вечер, парите се ништо.

Енд, :back: ту ју, грл. I really think I am falling for you. :)

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
По слави деновиве и по пијанки... алкохолизиран викенд, строго у домача атмосфера.

Kajgana Shop

На врв Bottom