Каде бевте синоќа и дали се одлепивте или нафуравте лошо?:-)

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
...Прво на роденден кај љубоФта :pos: моја, па после у Хавана на Better Decision...:music3:

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
Вчера нигде али четвртокот на Кевин Сондерсон.Убава журка направи типот. Стара школа е чоекот ,знае шо како.Испомешав и вино и водка и коњак и не се очукав ама ич бе мамата,а ме искина глаа вчера.Кујзнае зашо:)

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.782
Поени од реакции
11.336
Вчера нигде али четвртокот на Кевин Сондерсон.Убава журка направи типот. Стара школа е чоекот ,знае шо како.Испомешав и вини и водка и коњак и не се очукав бе мамата,а ме искина глаа вчера.Кујзнае зашо:)
Пијандура си бачко, не те фаќа нишо :icon_lol:

Maryah.C

Be a bee
Член од
9 јуни 2006
Мислења
4.001
Поени од реакции
710
Вчера на Рибља Чорба односно само Бора беше :),преубава вечер,опуштено онака ,само што гласни жици ми попуштија па грло уште ме боли :)

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
синоќа бев у кафана, си поминав лудо, со средно тапа музика али после литар вино не ја ни приметував :)

Mind In Motion

Smirking Revenge
Член од
29 мај 2007
Мислења
816
Поени од реакции
46
Вечерва бев на Кирил Џајковски. Многу оргазми на едно место. Беше со некој бенд, и импровизацијата беше прекрасна и прецизна. Се изнаденсав. 10/10 иако беше кратко.

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Синоќа бев на кафе Carpe со една другарка.
Планиравме да ојме негде по дискава да се изжуркаме ама ништо од планот не бидна.Сепак добро си поминав(муабети,топло чоколадо,без гужва и океј музика)Се надевам дека другиот викенд ќе се изжуркам некаде:pipi:

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Почнав со покер во гаража па после отидов во Ла кафе на роденденденденденден (и на шабанерија)ФУЈ! Планирав да офам маракана/кастро/хавана ама завршив до ентернет-фак дем.

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
Кафанче прво,лабаво
Бариста после,уште полабаво
Хард рок на крај.......интересно

Член од
27 ноември 2007
Мислења
619
Поени од реакции
45
Бев у хард рок и се колнам во се најмило дека во хард рок и колосеум од сеа ќе идам во крајна нужда:pos2:. Не тапкајте ги девојките по рамо им паѓа пудрата и ружни стануваат.

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
Бев на електро.. Ваљда Ритокс беше местенцето.. Тоа го баравме слушнавме електро влеговме ама не сум сигурна дека беше Ритокс.. Како и да е добро беше.. Мирко Попов беше интересна вечер.. И добра бифор и афтер парти имав што е исто многу битно..

Вчера на Рибља Чорба односно само Бора беше :),преубава вечер,опуштено онака ,само што гласни жици ми попуштија па грло уште ме боли :)
КАДЕ БИЛ БОРА БЕ???????

Kajgana Shop

На врв Bottom