Каде бевте синоќа и дали се одлепивте или нафуравте лошо?:-)

babydol

Copy...
Член од
15 јули 2008
Мислења
1.561
Поени од реакции
92
Па....како и секоја сабота до сега во јаболко и после ме однесоа во еден кафич ама врска немам да ви кажам како се викаше:kesa:

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
сношти ... прво праев снешко :vozbud::vozbud::vozbud:, па акав низ град дури врнеше снег и на крај ојдов дома и си гледав филм со цимерката ... убајни:helou:
кај најде снег бе?????? :nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest:

Izr0d

Била сам дете...=)
Член од
9 мај 2008
Мислења
593
Поени од реакции
29
Сношти бев во Картел ...интересно беше, за малце ке имаше тепсачна една типка ми се запна дека мое палто нејзино било ,ама на крај свати дека не е нејзино и ми се скапа извинвање послам то . Значи шо нема:nesvest:

Бушавка

Differentiated by Style
Член од
4 јули 2008
Мислења
746
Поени од реакции
61
На ТАКСИРАТ и многу беше добро, супер луѓе супер музка...само не мораше да видам неколку фаци...кои ме нафураа лошо во еден момент

Член од
22 ноември 2008
Мислења
596
Поени од реакции
99
На РИБЉА ЧОРБА во милениум, најубаво беше!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:back::je::je::je::je::je:

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
На Таксират. Ногиве ми умреа. Готова сум. Можам само да седам и да не мрдам со долните екстремитети. А и руките ме болат. Не знам од што. The Roots и Суперхикс беа најбоље, после на хаусот се одмарав. И оние Рамон не беа лоши. Аднан оној од м2 ме извади од памет. Се избаци од гад ноуз уеар и типот беше гадно издрогиран. Како да гледав сениште пред мене. И застана, ме гледаше 5 минути, ми се насмеа и тенк ју гад го снема. Толку надрогана фаца не сум видела у живот...

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.391
Поени од реакции
25.192
Синоќа бев Stills на кафе. После тоа малце на пикадо.
Супер си поминав. Добро сепак...до друштвото е.

eMilanist

Ursus domesticus
Член од
27 септември 2007
Мислења
2.401
Поени од реакции
1.830
Енерџи на жива свирка....што убаво е кога човек не се пијани :) .

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Вчера бев во Блу кафе...А инаку се нафурав уште пред да искочам пошо едноставно некои луѓе сами си го бараат:nerv:

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
Вчера бев у манго,пиев чај од нешто,па бев у цујо да јадат овие со мкд на крај,па бев у нет на фифа со едниот мкд па дојдов дома.

Fatty

Режи :)
Член од
2 јуни 2006
Мислења
427
Поени од реакции
5
На таксират... све ме боли, ама НАЈубаво си поминав :vozbud: изедов ќутек за сите свирки до сеа што сум била

Член од
2 август 2008
Мислења
743
Поени од реакции
460
Не би сакала да коментирам за сношти.Лоша ноќ... :baeh:

Dark Angel Nora

Angel In Disguised
Член од
30 септември 2008
Мислења
223
Поени од реакции
10
На роденден. И супер си поминав. Не дека се сеќавам многу, али сепак, знам дека супер беше.

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Сношти бев на палачинки со една другарка,па по чаршија малце муабети ова она супер си поминав:pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom