Каде бевте синоќа и дали се одлепивте или нафуравте лошо?:-)

Бушавка

Differentiated by Style
Член од
4 јули 2008
Мислења
746
Поени од реакции
61
На изложба на астролошки фотографии :smir:, браво за луѓето, какви фотки направиле. После на кафенце, па дома:pipi:

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
требаше да одам на фолтин т.е. Широк Сокак музичари - дел од таксиратот што ќе се случи оваа година, ама се десија фрки шипци терори убиле шипци алфи и кај мене у чаир беше хаотично, блокади qrци/палци и мојте ми рекоа бољи седи си дома ;)

Член од
2 септември 2007
Мислења
2.155
Поени од реакции
176
Прво бев на свирка во Кастело, другари мои свиреа. Имаше повеќе луѓе отколку што собира ама сите беа весели и среќни и не сметаше гужвата. Репертоарот на песни беше одличен пошто јас делимично сум одговорна за него :icon_lol:
После со колеги отидовме во Хавана, претходно добро подмачкани, таму уште повесело беше и така... Денес тек сфаќам дека сум се поднапила вчера... Главава и стомакот ми знаат. :nesum:

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.720
Поени од реакции
22.703
Во кладилница со друштво .. Пиење до зори..

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
ауууууууу синоќа сум се стопил, незнам ни јас од што.
коа почна да врне почнавме да пиеме бренди + кока кола и се здрвивме отидовме накај 22х во кастро на лоши деца и флукс се искршивме до кај 23часот не загреаа едно 4-5 текилчиња и после до 3ипол у кола се топевме... :S

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
вечерва.. миднајт селект.. луда журка нешто феноменално. не се нафурав не пијам :)

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Вечерва... кај мене дома па во Селект... Многу луда журка.. :) Не да се нафурав, се префурав... Одам да спијам оти црева може да стане.. :) позз...

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.712
Поени од реакции
49.063
Бев у Колосеум силом прилике,со обзир на тоа дека порано во денот највероватно ќе бев покојник и немаше ни да ме лежат топ си поминав... :)

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Автобус, супер кафич :) Супер си поминав
Па Колосеум... Многу беше топло, али пак супер си поминав :)

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
сношти ... прво праев снешко :vozbud::vozbud::vozbud:, па акав низ град дури врнеше снег и на крај ојдов дома и си гледав филм со цимерката ... убајни:helou:

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.948
Прво во Бариста на кафенце, па на Саем... за ова второво детали во соодветната тема коа ќе бидам способен да пишувам подолги постови.

Kajgana Shop

На врв Bottom