Каде бевте синоќа и дали се одлепивте или нафуравте лошо?:-)

Член од
27 ноември 2008
Мислења
1.433
Поени од реакции
341
бев у кафич на жива свирка....
не беше убо пошто пееја српски само и ми беше малце досадно
ама затоа се изнапив водка и се препушив... и сабајлето неможев да мрдам... :pos2:

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.018
Поени од реакции
24.583
Резиме.

Петок кафана Мома па Хард рок. Не ми ја свиреа ово је моја куча живео сам ту.

Сабота Инсомниа па во Б2 на Жаре Берберот и си поминав максимално сељачки, али бем ли га еднаш другар ти се враќа од странство и сака народњачко да чуе оти преку такво му е од се друго. А не дека лошо ми падна:pos2:. после тоа на бурек во Дени 2003.

И да врне и да вее и рецесија да коси кафичите кафаните и клубовите се полни макар со голи и боси.

Lucybell

~Supergirl~
Член од
5 ноември 2008
Мислења
136
Поени од реакции
17
вчера бевме mezzoforte и многу убо си поминавме :)

Член од
2 септември 2007
Мислења
2.155
Поени од реакции
176
Тапа е тоа Колосеум, не идам веќе во сабота. (Ова секој втор викенд го зборам.) Не, стварно, не можам да го смислам тоа гужвиште проклето. И мојот не помалку омразен елемент, господинот/госпожата сака да пројде и ќе ми ја стави својата мрсна рака на грб! Ок, ако сакаш да поминеш, помини, не ме допирај без потреба! Башка пола од фаците со препич до бола, пола праат здраво само дење, навечер изгледа мислат дека изгледаат премногу средено за да се поздрават. :Ѕ Музиката, цело време истата. Кога ја слушам Лоу Лоу ми доаѓа да си ги пресечам вените. Ај, нема везе, “Високи штикли и црни чорапи“ малце ја опраи работата.
И да, најубавиот дел од вечерта ми беше бурекот во Шехерезада. :icon_lol: Мада и тој па, ладен, мамата :(

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Пиевме вино и појдовме холивуд и тамо бркавме малолетнички :pipi:

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
бев на слава, па бев на билјард во триумф и беше топ се до пред еден саат, сега сум нафурана до максимум, така да се на се, не баш добро:nerv:

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
На два родендена :)
Едниот во Шарк... Таму малку бев, атер колку да направам :) Па после во Ин кафе на другиот :) Супер беше!

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.018
Поени од реакции
24.583
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:уште не знам кај сум.:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom