Каде бевте синоќа и дали се одлепивте или нафуравте лошо?:-)

babydol

Copy...
Член од
15 јули 2008
Мислења
1.561
Поени од реакции
92
Во Јаболко , беше и Боки 13 и супер беше:vozbud:

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Аууууууууууууууууу, многу ми се повраќе :pov:.... Инаку, бевме прво кај мене на форплеј па после во Селект, пред 2-3 минути со дојдов... Дефинитивно супер вечер.....................

Lorddd

Титула - Лорд
Член од
18 март 2007
Мислења
1.067
Поени од реакции
53
Прво кај еден другар на патерица :), на warm up, вотка се пиеше како вода...После во Селект директ, и таму....Коктели, текили и пак, вотка...Мислам дека премногу ми дојде, главата почнува да ме боли.

N

NeMiRnA

Гостин
Ил кафе ди Рома,кафе Ин,па Хавана...Одлично!
Сега сум супер,за утре ќе видиме.Голема благодарност до Добра вода и Сковин!:back:

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
На дипломска во Тетово, па во диското, па низ ск вожња со мажи жени, па јадења и кафиња...фала ти боже што имам автомобил иначе ќе смрзнев....тетово е -10

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
На театар, па кафенце и гушкање по клупи, уште не беше зима вчера. :icon_lol:
Убава, мирна петочна вечер. :pipi:

А вечерва на роденден, кој ќе има реприза утре, е утре ќе претерам со алкохолот, признавам јавно.

Ред хот!

***candy girl***
Член од
6 март 2007
Мислења
593
Поени од реакции
12
На ретро журче во IN кафе.Лепо друштво,добра музика,мераци...:party3:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
619
Поени од реакции
45
Прво бев у една кафана кај шо иамше икони на ѕидовите и певаљ со коњска насмевка шо не ја тргаше. Потоа во Колосеум. Убаво смислил менаџерот или кој ида е од колосеум да се забавуваат вистински луѓето внатре пуштаа нешо ти си ми у мислима, крени према мени и тој фазон, ама кој да им објасни на луѓето шо се внатре дека дискотека е место каде луѓето се забавуваат(ова го напишав ко првоодделенец за полесно да им доловам за што станува збор на оние кој одат тамо од други причини) а не одат за да кажат дека вчера биле у колосеум. Нормално Мики рубироза е во право кога вели дека се оди на такви места за да видиш и да бидеш виден, меѓутоа колосеум е неподнослив со составот на луѓе и со целиот тој мит за добар провод во колосеум е излишен. Шо би рекол Слаткар, плитки ви се принципите ја се мочам на истите.

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Ух, доста јака вечер иако не изгледаше како таква на самиот почеток.
Еден од подобрите родендени во последно време.:)

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Прво у некој си кафич (не му знам име) па у Миднајт па у Хард Рок... Заебанции, смеење... Закон беше :)

Член од
28 август 2008
Мислења
184
Поени од реакции
11
Вчера цела вечер сум пиел ракија пред коперација. :baeh:

Член од
27 август 2008
Мислења
291
Поени од реакции
9
У петокот ми го заебаа роденденот и се нафурав до даска! Едно време сакав да им кажам на другарите да ме носат на кардиологија!:nerv::nerv::nerv::violent1::violent1::violent1::violent1::violent1:

MadA@FakA

Black&White
Член од
4 август 2006
Мислења
1.049
Поени од реакции
105
Во саботата на 18 роденден на еден другар.. :kesa: ..нз шо да кажам зашто не се сеќавам :kesa:

klime7

vending
Член од
6 ноември 2007
Мислења
1.241
Поени од реакции
52
Уште една од незаборавните вечери со виолината и гитарата (Дуле и Коки ):)

Kajgana Shop

На врв Bottom