- Член од
- 1 ноември 2008
- Мислења
- 7.396
- Поени од реакции
- 1.880
се избрукаIzvini na pretsedatelskite izbori kako pomina ?????
неможеше да се носи ни со Селмани
e така помина
се избрукаIzvini na pretsedatelskite izbori kako pomina ?????
Izvini na pretsedatelskite izbori kako pomina ?????
neka mu e so srekja samo na raat da ja ostavi vmro dpmne.
neli ke barase kongres za smena na ``privremeno`` rakovodstvo , a nekoi tuka vo gradi se mavaa poneseni od intrigite na ljube demek vo partijata umirale po nego.
ljube sreken ti pat!
не заебаај кој високо лета...ДОООЛГО паѓа..., гледај ги БЦ , па Тито...оној од Петковци... за Тупурко незнам...изгледа сепак не ја научил аеродинамиката на мајски бумбар...Ќе ја доживее судбината на Тупуркоски,Петкоски...1-2 г. ќе биде во облаци,а после силен пад на земја.
Ljube bratu, ne sum ja slusnal vesta deka si resil da pravis partija.Ja pravis istata greska sto ja napravija mnogumina pred tebe. (Ljubco, Dosta,Marjan itn). namesto da ostanes vo partijata na koja pripagjas i koja si ja gradel so svoi race ti ja napustas i im ja prepustas na tie koi go unistija mitot za VMRO DPMNE. Ke zavrsis za kratko vreme kako i tie pred tebe. Vrati se vo VMRO DPMNE. Tamu treba da se vodi borbata za vrakanje na sjajot na nacionalnata,desno orientirana,demohristijanska,narodna partija koja ja sakavme i za nea se borevme.
Mnogu sum seriozen. Mnogu vnimanelno ja sledev negovata kampanja i mislam deka ke izgori kako " suva treva". nema da zavrsi nitu kako belosvetskite prevaranti kako sto se Petkovski drugarot Tito i Cile.Ироничен си или не го пратеше Љубе во предизборната кампања...???