- Член од
- 1 ноември 2008
- Мислења
- 7.396
- Поени од реакции
- 1.880
бројкава повеќе ми личи на желба :pos2:Aвтоматски ВМРО губи 100.000 члена од својата партија.А Бранко is a mastermind...
бројкава повеќе ми личи на желба :pos2:Aвтоматски ВМРО губи 100.000 члена од својата партија.А Бранко is a mastermind...
Не верувам.Љубе доби гласови од неопределени грагани од ВМРО-НАРОДНА одбранители и членови на ВМРО-ДПМНЕ кои гласаа за градоначалик за ВМРО-ДПМНЕ а заокружија за него.И толку кога видоа дека се договарал со Бранко по кабинети и тие нема да ги добие.Спласна лажниот сјај лажна еуфорија.Го достигна Љубе максимумотот.ВМРО-ДПМНЕ владее на сите нивоа а членството ке се одлева кај Љубе нема шанси проста логика.Ке нправи партија ке биде гласен некое време ке напага и ке спласне.Исто ко Гуштеров од Либерална партија исто ко Циле од ДА исто ко Тито од НСДП исто ко Љубчо ВМРО-НП исто Павле ДС...............Aвтоматски ВМРО губи 100.000 члена од својата партија.А Бранко is a mastermind...
А што му фали да го забрза тоа паѓањето на Гwујо??? Мислам дека ќе го катапултира, ако е умен , ама не е и тоа е проблемот...Љубе според мене е или прмногу кратковиден или платен од туѓи интереси или па едноставно е само глуп.
Требаше да се стрпи да почека Грујо да падне....а ќе падне дали во 2012 дали порано или покасно,битно ќе падне.
Е тогаш Љубе ќе можеше да го превземе кормилото на ДПМНЕ.
До тогаш ќе му пишуваа песни и ќе го величавме како народен херој.
Во сите други случаеви Љубе е политички губитник.
Nе се во прашање комбинации туку способноста на Љубе со способноста на Никола Груевски професионална лидерска морал и секаква.Ако Никола Груевски нема да ја води партијата во изборни победи и понатака па далеку од тоа дека Љубе со неговиот капацитет ке може тоа да го направи.Ке мора партијата да изнедри друг лидерЉубе според мене е или прмногу кратковиден или платен од туѓи интереси или па едноставно е само глуп.
Требаше да се стрпи да почека Грујо да падне....а ќе падне дали во 2012 дали порано или покасно,битно ќе падне.
Е тогаш Љубе ќе можеше да го превземе кормилото на ДПМНЕ.
До тогаш ќе му пишуваа песни и ќе го величавме како народен херој.
Во сите други случаеви Љубе е политички губитник.
Мене пак твојов пост ми личи на желба.бројкава повеќе ми личи на желба :pos2:
ти неможеш да издржиш а да не стропаш глупостМене пак твојов пост ми личи на желба.
многу јасно и очекувано од негоГи следев сите негови настапи, изјави и најмногу ме погоди една реченица.
цитат: „Не ни е Грција крива, треба да престанеме да ја сатанизираме.“
Не може никој да ме убеди дека Грција не е наш најголем непријател. Тоа е факт и се гледа од небо. Грција едноставно сака да не нема и активно работи на тоа.
Па тоа е тоа поклошување на ставовите на СДС.Што сакаат да излезе на телевизија и да рече јас сум за Бранко.Нема треба мегу редови да се чита да се конта поврзува.Љубе и Бранко имаа иста агенда од националист се претвори во либерал.Треба тоа да горазберат неговите приврзанициГи следев сите негови настапи, изјави и најмногу ме погоди една реченица.
цитат: „Не ни е Грција крива, треба да престанеме да ја сатанизираме.“
Не може никој да ме убеди дека Грција не е наш најголем непријател. Тоа е факт и се гледа од небо. Грција едноставно сака да не нема и активно работи на тоа.
Мислам дека Љубе нема капацитет за да го урне.А што му фали да го забрза тоа паѓањето на Гwујо??? Мислам дека ќе го катапултира, ако е умен , ама не е и тоа е проблемот...
Доколку Љубе чекаше Грујо сам да забрља на избори,ќе можеше да се врати како спасител во ДПМНЕ.Народот до тогаш ќе го воздигнеше Љубе како херој и без да му ја мисли многу за неговите способности ќе го прифатеше како лидер.Nе се во прашање комбинации туку способноста на Љубе со способноста на Никола Груевски професионална лидерска морал и секаква.Ако Никола Груевски нема да ја води партијата во изборни победи и понатака па далеку од тоа дека Љубе со неговиот капацитет ке може тоа да го направи.Ке мора партијата да изнедри друг лидер