Исчезнати лица

Член од
9 октомври 2022
Мислења
2.867
Поени од реакции
8.432
Колку сте јадни, бедни и неизе*ани, па вака да јадете го*на ко' баби на селска чешма :sick: Гарант сите по дома сте тивки мивки, ама тука на тастатура сте најјаки. Сте се фатиле за Антонија Гиговска пошо го варала јакиот фраер. Тоа што он прво неа ја варал со којзнае колку, не е важно, важно она е кур*вата.

Да им се фатите на феминистките :kuracc:
Мојот дм е отворен за поддршка.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.451
Поени од реакции
39.089
Колку сте јадни, бедни и неизе*ани, па вака да јадете го*на ко' баби на селска чешма :sick: Гарант сите по дома сте тивки мивки, ама тука на тастатура сте најјаки. Сте се фатиле за Антонија Гиговска пошо го варала јакиот фраер. Тоа што он прво неа ја варал со којзнае колку, не е важно, важно она е кур*вата.

Да им се фатите на феминистките :kuracc:

FB_IMG_1731934684129.jpg

Miss.Independent

Me,Myself & I
Член од
26 јуни 2013
Мислења
1.390
Поени од реакции
3.418
Јас истиот муабет за Лидија го слушнав дека е со кумот на ќерката но не се вратила дома со него била во врска. И тоа на 28ми го дознав кога тука пишав мислење пошто немаше ништо официјално па прашав да не сте чуле нешто и вие. Не знам колку е вистина и ако е вистина зошто не се искочи со информација.

newcastle

Shearer
Член од
23 декември 2014
Мислења
514
Поени од реакции
403
Јас истиот муабет за Лидија го слушнав дека е со кумот на ќерката но не се вратила дома со него била во врска. И тоа на 28ми го дознав кога тука пишав мислење пошто немаше ништо официјално па прашав да не сте чуле нешто и вие. Не знам колку е вистина и ако е вистина зошто не се искочи со информација.
Koga pisav na kerka i na postot dali e pronajdena me blokirase

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.246
Поени од реакции
37.930
Ако е пронајдена, ваљда МВР ке ја тргнат од сајтот каде сеуште се води за исчезната...
Ма какво пронајдена бе, само шпекулации се а и тука сите се истрчаа ко прле пред магаре. Другата ќерка пред само три дена има пишано на фејсбук дека мајка и уште ја нема и и фали.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.524
Поени од реакции
29.031
Ма какво пронајдена бе, само шпекулации се а и тука сите се истрчаа ко прле пред магаре. Другата ќерка пред само три дена има пишано на фејсбук дека мајка и уште ја нема и и фали.
Сега чекаме да пише мајка и дека е со кум и дека не и фали ќерка и.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.747
Поени од реакции
22.949

Член од
9 октомври 2022
Мислења
2.867
Поени од реакции
8.432
Гоце Трајковски, кој заедно со Александар Ѓорчевски собирал и прегледувал снимки за исчезнувањето на Вања Ѓорчевска, и требаше да биде сведок во судскиот процес е осомничен за палење на кафуле во Кисела Вода и е во бегство.

Како бе така хахахаха. И уште ли ќе се убедуваме тука кој стои позади нарачкава? Интуиција некој? Оној татконо ќе прозбори ли конечно?

Член од
9 октомври 2022
Мислења
2.867
Поени од реакции
8.432
Јас викав типчето е сумливо.
Он е роден сумњив. Него таткото дали ќе продолжи да глуми цвеќе на судењава или конечно за детето негово ќе отвори уста да каже збор два.

И така Гоцка со висок притисок не дојде на првото сведочење, па вечерта им се наеба мајке на сите што појавија сумња за него на фејсбук, па после нареден ден подучен од мајката интуција и адвокатот го избриша фејсбук профилот, за сега ете конечно којзнае колку време веќе да е здуван од државава. Уште долго државава ќе си пати од деца на транзициски криминалци.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.747
Поени од реакции
22.949
Требаше да сведочи на следното рочиште во понеделник (16ти).
Нема врска, ќе дојде Кираца место него и ќе одржи некое предавање во судот.

Член од
9 октомври 2022
Мислења
2.867
Поени од реакции
8.432
Требаше да сведочи на следното рочиште во понеделник (16ти).
Нема врска, ќе дојде Кираца место него и ќе одржи некое предавање во судот.
Мене се ми се чини дека и двајцата само со лисици и придружба ќе се вратат од Белград. Сами они не доаѓаат веќе. Ама, па скап е Белград, поготово ако те знаат дека се криеш. Тарифата за нив може да биде многу висока.

Kajgana Shop

На врв Bottom