Исчезнати лица

Член од
16 октомври 2021
Мислења
682
Поени од реакции
1.521
Пак ќе ја извртат некако приказната и ништо нема да дознаеме. Беше ли таткото на Вања присутен, кажа ли нешто или ќуталица џоунс?

newcastle

Shearer
Член од
23 декември 2014
Мислења
468
Поени од реакции
379
Кој знае колку луѓе има вмешано и што се случува, секое судење е све позмрсено.

Член од
5 ноември 2012
Мислења
2.717
Поени од реакции
6.092
Досегашново судење е како шпанска серија. Наредно рочиште е 20-ти, кога Обвинителството ќе презентира материјални докази. Тоа би значело (дали?) дека завршиле со сведоците.

Јас не видов ниеден сведок (посочен од Обвинителството) да сведочи против таткото. Дури и за Палчо не сум сигурен колку им се јаки сведочењата на Обвинителството...

Се надевам дека сега барем со материјални докази ќе поткрепат обвинение. Или ќе си покажат тотална неспособност...

Член од
5 март 2018
Мислења
16.703
Поени од реакции
19.008
Исчезна детенце во Србија синоќа, 11 години, откако се враќал од училиште му се губи трага и е недостапен на телефон.
Го активирале алармот пронајди ме ама се повеќе граѓани викаат дека не добиле никаква порака.
Многу бе некако деца исчезнуваат во регионов, многу случаи останале мистерија шо е језиво.
Автоматски споено мислење:

Едит : Го пронашле момчето

Последно уредено:
Член од
9 октомври 2022
Мислења
2.571
Поени од реакции
7.392
Досегашново судење е како шпанска серија. Наредно рочиште е 20-ти, кога Обвинителството ќе презентира материјални докази. Тоа би значело (дали?) дека завршиле со сведоците.

Јас не видов ниеден сведок (посочен од Обвинителството) да сведочи против таткото. Дури и за Палчо не сум сигурен колку им се јаки сведочењата на Обвинителството...

Се надевам дека сега барем со материјални докази ќе поткрепат обвинение. Или ќе си покажат тотална неспособност...
Материјални докази, па искази и вкрстено испрашување на обвинетите, и ќе видиме до кај е стварно обвинителството. Во моментов делува дека се фатиле ко слеп за стап за нивната приказна, а за истата неможеш логика да најде човек.

Член од
28 октомври 2019
Мислења
110
Поени од реакции
117
ova ko pola mk da e vmesana vo ubistvata, a nikoj nisto ne znae, site se znaat megusebe a na rocistata nikoj so nikoj ne se poznava

Член од
9 октомври 2022
Мислења
2.571
Поени од реакции
7.392
Loso e sto na kraj ke pomine prikaznata sto ja teraat od pocetok, pola od tie sto se vinovni ke se spasat i taka karavanot si vrvi kucinjata si laat.
Ќе им биде многу тешко да го изведат тоа. Овие курбан за ич пари нема да идат, поготово не Палчо.

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.119
Поени од реакции
7.789
Zlatikevichius

Zlattteeee AREN eve popat sum pa da te podsetam??
Shto e so muabetive pogore be druzhe??
Aj mavaj banovi i brishi postovi zatoa shto pochnuvaat da somnjichavat i naveduvaat na nekoi drugi misli!
DA be! kao moite pred nekoj den i duri Ban krkav zaradi tebe.

Aj chaos che se chitame pak;)

Последно уредено:
Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.899
Поени од реакции
37.014
da be za tie kade shto me navreduvaa.
A izvini zaborajv na ochobolot tvoj.
vo red e
Не знам зошто воопшто ти објаснувам, ама ај, чисто за другите да видат кој "те навредувал" - ако баба лаже, трап не лаже:
Screenshot_20241218_105242_Chrome.jpg

Толку за ова, да се вратиме на темата, молам.

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.955
Поени од реакции
12.565
Не знам зошто воопшто ти објаснувам, ама ај, чисто за другите да видат кој "те навредувал" - ако баба лаже, трап не лаже:
Прегледај го приврзокот 438646

Толку за ова, да се вратиме на темата, молам.
Јас овде не гледам ,,ебавеше сестри", не знам за другите дали гледаат, ама јас ете не гледам.

Kajgana Shop

На врв Bottom