Исчезнати лица

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.065
Поени од реакции
45.860
таа ќе треба кондурки да лапа дека ги споила младите
Mnogu znae ovoj sto se deshava, samo ni pusta vodicka vaka pederski. Od vasa sum ja, bas u ova veruvam, optimisticki, ziva, zdrava, srekna i ispolneta, totalno nisto loso nema vo ova scenario i e mnogu bolje od ona deka se frlila u Vardar.

Ubavo kaza ti, vakvi scenarija samo u Jerry Springer imase na vremeto, na prva, koga cela nasa generacija glease i posle vaka taka se objasnuvavme u maalo so site adeti. Ubavi vreminja.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.816
Поени од реакции
50.000
Mnogu znae ovoj sto se deshava, samo ni pusta vodicka vaka pederski. Od vasa sum ja, bas u ova veruvam, optimisticki, ziva, zdrava, srekna i ispolneta, totalno nisto loso nema vo ova scenario i e mnogu bolje od ona deka se frlila u Vardar.

Ubavo kaza ti, vakvi scenarija samo u Jerry Springer imase na vremeto, na prva, koga cela nasa generacija glease i posle vaka taka se objasnuvavme u maalo so site adeti. Ubavi vreminja.
Oд Шарлота натака, апсолутно ништо не може да ме изненади и нема доволно голема бизарност што може да ме потресе.
Иначе и јас од мештани слушнав денес

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.499
Поени од реакции
11.461
Ми излезе рилс вчера од онаа умренана Aнтонија Гиговска, каде за некој умрен подкаст на некоја типка, плус еден педер, вика дека секое машко треба да се засрами ако девојката го извара, негов личен срам и вина било тоа, не нејзина, едноставно не и покажувал како се сака и сите остали пропратни ствари

Е таков мајндсет проповеда низ подкастиве наши, и во конкрентиов случај според дотичната, жената нема што да е крива, мажот треба да се засрами ради ова што се десило, тоа е таа логика. Како стварно оваа не се удави у Вардар, прилично сум убеден дека од сегашна перспектива бар 1 член од нејзиното семејство вака мисли, боље да се удавеше отколку овој срам што им го приреди.
Па нормално кога и она се изеба и остана трудна од друг додека идеше со оној од Либеро

Член од
23 мај 2013
Мислења
2.417
Поени од реакции
5.827
Многу работи можат да се научат од вакви случки, но ајде да не генерализирам сега и јас :icon_lol:

Член од
12 март 2009
Мислења
20.320
Поени од реакции
16.485
Ако е вистина, сега треба државата да ги опне и неа и кумот со тужба, да ги надоместат сите трошоци што се направени во потрагата а треба и обвинителот да прочешла по КЗ да види кој член ке залепи на случајот.
имаше она пред матично,
Куме изгоре ти кесе :cool:
Автоматски споено мислење:

Ако е вистина, сега треба државата да ги опне и неа и кумот со тужба, да ги надоместат сите трошоци што се направени во потрагата а треба и обвинителот да прочешла по КЗ да види кој член ке залепи на случајот.
Ова е ДИСКУТАБИЛНА работа, законот е КАТАСТРОФА
Ке му текне некому да АКА низ шума или планина
Ке му текне некому да лета со Параглајдер
Сите трошкови за барање или лечење, КОЈ ГИ СНОСИ ??... НИЕ
Од друга страна, ако те НАТЕПА некој крадец на улица, во ГРАДСКА Болница пишува САМ СНОШИШ ТРОШКОВИ за ЛЕЧЕЊЕ, а после ТУЖИ го криминалецот, ќе имаш за Зимање..
Едино при Сообраќајките сите се покриени, здравствено, и винивни и прави... ама во нашите Државни клиники
Докторот, што малолетник на некој париски буџа пред 3-4 години го ЗГАЗИ со Џип на пешачки, на Водњанска, што беше на умирање, по серија операции отиде во Словенија на уште некоја операција, ама Фондот НЕ МУ ПРИЗНАВАШЕ...
Не е само кај нас, читав и за Хрватска... од времето им текнало на некој Чеси туристи со гумењаци да излезат на отворено море, или да шетаат низ Динара кај мечките, па ги бараат со денови, А КОЛКУ СЕ ТОА КОШТА ???

Последно уредено:
Член од
24 август 2009
Мислења
79
Поени од реакции
137
Колку сте јадни, бедни и неизе*ани, па вака да јадете го*на ко' баби на селска чешма :sick: Гарант сите по дома сте тивки мивки, ама тука на тастатура сте најјаки. Сте се фатиле за Антонија Гиговска пошо го варала јакиот фраер. Тоа што он прво неа ја варал со којзнае колку, не е важно, важно она е кур*вата.

Да им се фатите на феминистките :kuracc:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.065
Поени од реакции
45.860
Колку сте јадни, бедни и неизе*ани, па вака да јадете го*на ко' баби на селска чешма :sick: Гарант сите по дома сте тивки мивки, ама тука на тастатура сте најјаки. Сте се фатиле за Антонија Гиговска пошо го варала јакиот фраер. Тоа што он прво неа ја варал со којзнае колку, не е важно, важно она е кур*вата.

Не се фативме за тоа ама немаш капацитет да разбереш зашто имаш една клетка во главата која се бори за живот секој ден со судни маки. Туку за нејзината изјава дека секое варање на жена, без разлика во какви околности е направено, под дифолт е срам за мажот. Пример имаш деца, фамилија, ама на крај го извараш, негов срам е тоа, не твој, тоа беше нејзината логика и ако ги читаш коментарите на видеото, една жена немаше што се согласи со истото. Ама тие, за разлика од тебе, имаат мозок и способни се да размислуваат трезвено и паметно, ти од друга страна имаш полужива клетка во главата, чиј тригер е било што лошо кажано за Антонија Гиговска, дури и кога тропа вакви глупости и заслужува критика, ти пак квичиш, што многу говори за тебе.

И темава не е за тоа али ете се отвори дискусијата после муабетот позади за оваа Лидија.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.652
Поени од реакции
22.728

Во ред е Антонијче, смири се. Нема повеќе да те спомнуваат.

Triadis

splinter in your mind
Член од
10 јануари 2024
Мислења
43
Поени од реакции
116

536651062015d98150e99ff50d1f5713.jpg

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.788
Поени од реакции
26.809
Не се фативме за тоа ама немаш капацитет да разбереш зашто имаш една клетка во главата која се бори за живот секој ден со судни маки. Туку за нејзината изјава дека секое варање на жена, без разлика во какви околности е направено, под дифолт е срам за мажот. Пример имаш деца, фамилија, ама на крај го извараш, негов срам е тоа, не твој, тоа беше нејзината логика и ако ги читаш коментарите на видеото, една жена немаше што се согласи со истото. Ама тие, за разлика од тебе, имаат мозок и способни се да размислуваат трезвено и паметно, ти од друга страна имаш полужива клетка во главата, чиј тригер е било што лошо кажано за Антонија Гиговска, дури и кога тропа вакви глупости и заслужува критика, ти пак квичиш, што многу говори за тебе.

И темава не е за тоа али ете се отвори дискусијата после муабетот позади за оваа Лидија.
Дали си нормален што се обајснуваш со вакви суштества ?
Чисто онака да те прашам.

Kajgana Shop

На врв Bottom