- Член од
- 13 јули 2006
- Мислења
- 15.486
- Поени од реакции
- 18.512
Имавме сериски убиец во Кичево. Мислам дека беше новинар и беше главен осомничен за убиствата на жени и што потоа се удави во кофа вода во затвор.Па да ама по некоја логика ако извршуваш самоубиство треба да ти е гајле дали ќе те најдат или не. Т.е ваљда никој не би сакал телото да му заврши негде рандом и да му скапува под отворено небо, да го јадат кучиња и гаврани. А и на крај краева какво е тоа самоубиство да никој никогаш не може да те најде.
Ова со убиствата држи вода, лихвари едно друго, криминал, само што некако профиливе на луѓево не ми делуваат дека се дел од такви кругови.
Мене највеќе ми запнува за око податокот што искачаат од дома без ништо во нив. Јас речиси и да не познавам човек што искача од дома без мобилен телефон, на мочање ги носиме мобилните ебате.
Сериски убијци и мене некако ми немаат логика. Премало место сме за такво нешто, секој со секого се знае а и не тоа баш така `лесно` као што гледаме во филмовите.
Ова со киднапирања ради органи мене највеќе ми држи вода. Да не се праиме наивни како да не знаеме што се дешава у Косово а и во нашиве албански села.
Не се сеќаваш на тоа?