2G или 3G ти е ? ... прашај на 2460-385 мегамобил за цени ... има за се чареПадна АјФонот и пукна дисплејот, и изгледа истече плазмата....чаре? Нов Ај Фоун?:uvo:
Само за 1 број и тоа таа тарифа што е понудена. Да беше за повеќе броеви, секој ќе имаше ајфонМе интересира за понудата за I-Phone во T-Mobile за 1 денар во пост пејт со минимална месечна уплата од 3500ден.Дали овие 3500 треба да бидат од едниот број или може заедничка вкупна сметка на броеви земени од една човек?
Za 1broj ti taa tarifa i3600 t,e. Si placas sekoj mesec po 3600den so ddv i zboruvas surfas se za tie pariМе интересира за понудата за I-Phone во T-Mobile за 1 денар во пост пејт со минимална месечна уплата од 3500ден.Дали овие 3500 треба да бидат од едниот број или може заедничка вкупна сметка на броеви земени од една човек?
Можи,ако сакаш и туторијал ќе ти дадамМе интересира дали iPhone 3GS може да се отклучи?И дали може некаде во Македонија да се купи телефонот и потоа да се користи на при-пејд?
Абе немам телефон дома па да го отклучувам јас, барам негде дали може да се најде низ државава отклучен телефон и да се користи на при-пејд.Можи,ако сакаш и туторијал ќе ти дадам
Купи го,јас ќе ти го отклучам за некое денарче,нормалноАбе немам телефон дома па да го отклучувам јас, барам негде дали може да се најде низ државава отклучен телефон и да се користи на при-пејд.
И да го имам дома телефонот, нема да си играм да го отклучувам сам, не ми се ризикува
Е кажав де дека може :smir:
Чаре UNLOCKIphone 3G не препознава странски сим картички. Купен е во Мк и е работеше во МК супер, на Шведска сим картичка не функционира односно кога ќе се стави картичката вика SIM failure. Не е само едно, пробано е со неколку картички од Шведска мрежа.
Помош?