- Член од
- 8 јануари 2009
- Мислења
- 929
- Поени од реакции
- 21
да,јас сум зборил..!Nema dva zucnika leviot e zvucnik a od desnata strana imas mikrofon
да,јас сум зборил..!Nema dva zucnika leviot e zvucnik a od desnata strana imas mikrofon
Дискусијата продолжи во другата тема...ФАЛААААААААА
е вака сеа, jјас имам iPod Touch 2G од 16gb. Ја даунлоадирав значи апликацијата од линкот погоре и си се внесе таа во iTunes и стои во Library во Aplications. Сега барам помош да ми кажете како да го пренесам во iPod-от
any help?
На форум.гсммкд.цом ќе најдеш мапи и програм за ајфонот.:smir:Има ли мапи за Македонија за iPhone 3G? Братучед ми денес земал iPhone од Т-Mobile и не работи GPS овде во Македонија ( Струмица ) има ли можност да се инсталираат мапите или ако може да се инсталира TomTom или GarminXT на iPhone-от? Ај помогнете ако знае некој за да можам да му го направам...Благодарам однапред:smir:
Од кај си? Прочитај погоре некој пост на друг форум ги има сите објаснувања за iPhone.Decki imam problem i mi treba resenie pa se nadevam nekoj od vas ke moze da mi pomogne.Denes zedov Iphone 16GB 3G i sea koa go ukluciv mi bara celo vreme mreza,vsusnost vo mestovo kaj so sum momentalno AT&T nema mreza,pa dokolku nema mreza dali ne mozes niso drugo da rabotis so Iphone,neli na drugite telefoni dokolku nemas mreza ne e problem da si slusas muzika da si surfas preku wifi i sl,no ovoj neka da mi se ukluci(dal e moguce toa koa nema mreza site funkcii da mu se blokirani pisete ve molam....
I use neso kako mozam da go otklucam iphonov za kartica na t-mobile molim ve mi treba pomos.
fala odnapred