Ни на Тоше песната не беше нешто посебно,просечна песна што Тоше и даде свој шмек.По мене најдобра евровизиска година беше 98-ма кога незнаевме која од на Гиш и Владо песните да пратиме од што беа и двете убави.Незнам шо се замарате ниту еднаш досега не бил најдобриот освен тогаш тоше ко беше....
Нема смисла овој контест
Хахаха човече не ми се верува што сме пратиле, песнава ме потсеќа на Макфест 94 и онака тачно у 12 на пладне на македонско радио да ја пуштаат и да се врти форшпан цело време Хит на неделата одма после пладневните вести. Плус тоа Били Ѕвер
Valjda ovaa e : P
Ne e vazno dali ti se dopaga izborot ili ne ,aj da recam deka tuka se slagam ama prijatelce ti ne si za na forum .Si gi propustil prvite 7 godini domasno vaspitanje a moderatorite na forumov za ovoj komentar blago receno treba da te banirat. SramotaAbe ovoj li ce ne pretstavuva na evrovizija celavko vrska nema i onoj mesa i rap i sranja gomna na kvadrat
ce bideme posledni so 0 bodovi, podobro vlatko da pobedese ovoj sto!???
razocaran sum uboo mu napraea publikava na ovoj, da go sretnam bi go pluknal u faca sve n amestena rabota kojznae kolku platil pa posle ce tepa normalno
zirito pojako od pubolikata abee treba da se ubie toa sve