- Член од
- 6 јануари 2010
- Мислења
- 1.120
- Поени од реакции
- 104
Дали некој ќе биде доволно љубезен да ме информира кој ќе не брука оваа година?
Ѓоко ТанескиДали некој ќе биде доволно љубезен да ме информира кој ќе не брука оваа година?
теши се ....Победи една од подобрите. Не викам дека песнава е WOW ама дефинитивно е мноооогу подобра од другите. А Ѓоко е и доста јак вокал, така да мислам дека имаме добар претставник за евровизија од сета бедотија која се појави оваа година.
Па и не ми останува друго со вакви песни.теши се ....
Сите песни беа исти и затоа увек исти праќаме затоа и никад не биднуваме повеќе од 15то место....
Ти се посе*ам на баладите![]()
може ли некој да ја постира победничката песна? фала однапред :smir:
cel den si ja slusam na YTJa stvarno neznam dali nekad ke bideme SITE zadovolni od toj sto ke ne pretstavuva,site go pcuete ne vi se svigjal ona ova...mestenki valjda ovaa godina nemalo poso da imase ne veruvam deka goko ke pobedese poso covekot ne e voopsto takov nema smisla da zborite na prazno..kakov e takov e bitno Makedonija ke ja pretstavuva..a i Vlatko da pobedese sigurno nemase da bideme prvo mesto tuku 14,15 ko i sekad..Moj favorit bese Lozano,steta za covekot so se trudi tolku a nekoj toa ne go zabelezuva,jas da sum na negovo mesto nikad veke ne bi se prijavil..Pesnata bese super neznam sto uste barate..:nesum: