Kako konjanicata na Aleksandar?Кога Иванов ќе научи да зборува потоа може да правиме муабет за изразување.
Ne e rabota do zboruvanjeto.Covekot nema sto da kaze!!!Seto rakovodstvo na VMRO DPMNE,odi zad nego i mu dava "podrska".
Антички
Kako konjanicata na Aleksandar?Кога Иванов ќе научи да зборува потоа може да правиме муабет за изразување.
Ne e rabota do zboruvanjeto.Covekot nema sto da kaze!!!Seto rakovodstvo na VMRO DPMNE,odi zad nego i mu dava "podrska".
Антички
Не,како Букефал.Kako konjanicata na Aleksandar?
Чекам само да биде изгласан Фрчко,после што сакаш збори си,а ќе биде тоа верувај.Ај прочитај си сам што напиша ти го потенцираш дткањето 20 пати.А зошто е Иванов мутле ај објасни.А сирот си ти мене ми треба лидер капацитет неизвалкана личност за претседател а тебе ти треба ОРАТОР како БЦ и Фрчко.Ораторите се за во театарска монодрама.Но тоа кога имаме различни системи на вредности.И потруди се реплицирај на цел текст а не на делови
Ќе биде интересно Иванов кој довчера му го правеше рејтингот на Груевски сега да го испроба на себе.овие претседателски избори се само мерило на партиите на нивниот рејтинг кај народот
Од Курдистан.Ме интересира кој е баткава и од кај излезе.
Еден за сите сите за ФрчкоОстануваат 3 опции - Љубе Бошковски,Имер Селмани или да не гласам.
katastrofa od vest ..pogubna vest za MakedonijaГласачки „дваесетки“ нарачува ВМРО-ДПМНЕ
Вработените од ВМРО-ДПМНЕ во министерствата, агенциите, културните и други институции што се во надлежност на Владата мораат на претпоставените да им однесат списоци со по 20 лица што на изборите би гласале за ВМРО-ДПМНЕ. Ваква наредба дал врвот на партијата и таа веќе се спроведува, велат високи партиски извори.
На списоците се пишуваат име, презиме и мобилен телефонски број. Потоа од партијата им се јавуваат на запишаните и ги прашуваат дали ќе гласаат за ВМРО-ДПМНЕ.
Ова го потврдуваат и вработените што добиле задолженија да им однесат списоци на вработените, но и граѓани што веќе добиле телефонски повици.
Цела вест ОВДЕ!
Џоле-who?Gorgi Ivanov - Vistinski izbor.