Игор Џамбазов со ново шоу „ЏИШ“

P

PewDiePie

Гостин
не го гледам сега бидејќи не сакам да ја изгубам почита кон Иги.Како му оди до сега?:)
Искрено,не е толку лошо како првата епизода.

Ова "сељак" делот му е смешен.
Плус Тамара си е fuckable ја спаси емисијата. :icon_lol:

Иако уште е беда,и веројатно после минатонеделниот шок не можеше да биде полошо,сепак треба уште многу многу да се работи.

L

Löwe

Гостин
Очекувајте другата Недела тоа што сите очекувавме. Првиве 2 епизоди дефинитивно беа трол епизоди. И сам си го кажа тоа во делот Сељак.

Pat Bateman

Oh Africa, brave Africa
Член од
7 февруари 2009
Мислења
1.908
Поени од реакции
1.867
Очекувајте другата Недела тоа што сите очекувавме. Првиве 2 епизоди дефинитивно беа трол епизоди. И сам си го кажа тоа во делот Сељак.
Да да откако го утепаа со критики трол епизоди испаднаа...ако се трола тоа се прави 10тина минути а не цели две емисии...виде дека не иде работава па почна со нешто друго...освен ако и за тоа не трола па ќе не гуши со вакви глупости цела година.

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Снимени се 4 емисии одамна и нема да се менува ни малку концептот. Нема да биде ток шоу како што мислевме.

Член од
18 јуни 2012
Мислења
477
Поени од реакции
612
Незнам зошто само мене Џамбазов не ми е интересен. Го гледам, и додека другите се смеат, мене не ми е смешен, па ниту занимлив за да ја следам неговата програма.

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.683
Поени од реакции
8.113
Сам се критикуваше во скечот каде глумеше сељак. Барем како така си кажува дека нечини шоуто :) .

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.738
Поени од реакции
49.296
Само мене ли ми е интересно ова, не знам да објаснам баш зошто и што воопшто ми е интересно, ама освен делот со кумановката и кога е дете- другото ми е баш интересно. Кога е шкон ми е најјако, а и тоа со Смиљан беше ок

плус на Тамара дојката ја видовме денес.. што е многу позитивно, шуќур се пресрами јадната.

P

PewDiePie

Гостин
Бачко побрзај имам вечер прасе со другарите....како по кој повод прасе ? По повод прасето. :icon_lol:

Емисијава,да ја скратат кумановката и "детето",да има интерактивен дел со гостите,интервју муабет како било,може да се оправи.

Исто тоа македонски приказни делот со Тамара беше смешен.

Ќе видиме,може следната со Тони скроз ќе влезе.

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
Незнам дали беше до тоа што критериумот и очекувањата ми паднаа на 0, но овој пат каде каде ми беше позабавно и поопуштено шоуто.
Дури мислам дека има елемени кои за првпат се појавуваат по македонските телевизији , така за иновативноста , а особено за „темпото„ кое го има шоуто , секоја чест.
За жал си останаа старите болки и апсолутно се согласувам дека со вклучување на интерактивен дел апослутно ќе се „испегла„ шоуто и ќе добие на квалитет.

G

Geezer

Гостин
Подобра беше втората, муабетот од сељакот е добар. ''Бачко, нема... не..нема'' , ма да тоа со кумановката е ептен глупо, со детето некако ми се Фејсбук фори.
Има простор за подобрување, досега не е онака како што очекував, но ваљда ќе биде подобар.

И блузовите со Харе му се добри, заедно со преработките. Општо, музиката во емисијата е одлична.

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
Подобра беше втората, муабетот од сељакот е добар. ''Бачко, нема... не..нема'' , ма да тоа со кумановката е ептен глупо, со детето некако ми се Фејсбук фори.
Има простор за подобрување, досега не е онака како што очекував, но ваљда ќе биде подобар.
taka e be ba4ko ja se slagam so tebe ;)

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.683
Поени од реакции
8.113

И блузовите со Харе му се добри, заедно со преработките. Општо, музиката во емисијата е одлична.
Да музиката му е добро ,другото ај ова со сељакот некако може да помине ,другото се му е глупо ,плус некој фори му се од фејсбук .

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
Ова со Кумановкава е тапа али ова со детево е толку cringeworthy тоа е чудо едно.

Kajgana Shop

На врв Bottom