јас одамна викам (и добивам по уши) дека игор е испукана пушка. игор рециклира стари идеи - живее на стара слава.
го слушав на тоа првиот стенд-ап и ми беше срам (уби ме туЏа срамота) пошо тоа ни у најголемо лудило или дроги не може да се нарече стенд-ап комедија.
кога прочитав дека (парафразирам) за џиш решиле да не се придржуваат кон правилата и да прават свои правила - знаев дека нема да има ништо од таа работа. ние не можеме да се научиме дека постојат правила и начин на спремање на емисија, шоу итн. не за џабе најдобри се лиценцираните шоуа (најдобри во техничка смисла; за вкусови не расправам).
импровизации од самопрогласени „продуценти“ и „продуцентски куќи“ не се редефинирање на телевизијата, револуција и штотијазнамсвене. затоа и не изгледало добро шоуто.
жена ми ме тераше да гледаме - јас одбив. изгледа не згрешив.
хихириху мене ми беше смешно во 80 (под влијание на татко ми, ја копиљ). коа пораснав сватив дека хихириху е заглавено во 70 и 80-ти. во 90-ти веќе не беше интересно. денес, 20 години подоцна е трагикомично. во 2013 да правиш шоу кое публиката ќе ја потсеќа на хихирику е... немам зборови....
Spartacus,
друже, извини, ама цел пост ти е нон-сенс. особено последната реченица. ако треба да се гордееме или да бараме бренд во хихирику, нека иде све у ПМ! Џокица лукаревски - ЛОЛ!
па уште и „изгоревме“ на крај. драма!